Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Ιστορικό ρεκόρ εισιτηρίων για το Έδεσσαϊκο Θέατρο

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων της Π.Ε. Πέλλας έπεσε η αυλαία της Κεντρικής Σκηνής του Εδεσσαϊκού Θεάτρου με το έργο του Ντίνου Κατσουρίδη «ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑΣ» την Κυριακή 5 Νοεμβρίου, μια παράσταση φιλανθρωπικού χαρακτήρα καθώς τα έσοδα της πρώτης μέρας προσφέρθηκαν στον Σύλλογο Νεφροπαθών Νομού Πέλλας «Άγιοι Ανάργυροι».Πριν την έναρξη της παράστασης, η Πρόεδρος του Δ.Σ. κα Οτουντζίδου Δέσποινα, ευχαρίστησε το θεατρόφιλο κοινό που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Εδεσσαϊκού Θεάτρου και στήριξε έμπρακτα την πρωτοβουλία κοινωνικής προσφοράς, ενώ σε ένα σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νεφροπαθών κος Βασίλης Μίσκος, τόνισε τη σημαντικότητα αυτής της συνεργασίας και την αναγκαιότητα δημιουργίας παρόμοιων εκδηλώσεων κοινωνικού χαρακτήρα. Το παρόν έδωσε και ο Βουλευτής Ν.Πέλλας κος Γιάννης Σηφάκης καθώς και η Πρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Δ.Ε. κα Νατάσα Ιατρίδου

Την παράσταση της Δευτέρας παρακολούθησαν μεταξύ άλλων τα μέλη του ΚΑΠΗ Έδεσσας καθώς και σύσσωμοι οι σύλλογοι της πόλης, που προάγουν πολιτισμό με τους εκπροσώπους τους.

Η επίσημη πρεμιέρα του έργου δόθηκε την Τετάρτη 1η Νοέμβρη με καλεσμένη την ηθοποιό Νέλλη Παππά, γνωστή από την ερμηνεία της ως «Φιφίκα» στη γνωστή ταινία που μεταφέρθηκε στο σανίδι από την Κεντρική Σκηνή. Η κα Παππά εμφανώς συγκινημένη ,παρακολούθησε την παράσταση, συνεχάρη τους ηθοποιούς και, ευχαρίστησε τη Διοίκηση του Εδεσσαϊκού Θεάτρου για την πρόσκληση.
Την επίσημη πρεμιέρα τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Έδεσσας κος Δημητρης Γιάννου, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας κος Θεολόγος Τσακίρης, ο Διοικητής Π.Υ. Έδεσσας κος Γιώτης Ζώης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Ανδρίτσος Γιάννης και Μαρία Ζωγράφου, εκπρόσωπος του Διοικητή της ΙΙας Μ/Κ Μεραρχίας, η Πρόεδρος του ΚΔΑΠ μεΑ «Ορίζοντας» κα Κικίδου Γεωργία, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ποντίων Έδεσσας «Άγιος Θόδωρος Γαβράς» κος Γαβριηλίδης Γιάννης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Μικρασιατών Ν.Πέλλας «Η Μπίγα» κα Νανά Διαμαντή, εκπρόσωποι των ΜΜΕ και πλήθος κόσμου.

Οι παραστάσεις είναι αφιερωμένες στη μνήμη του Γιώργου Τσιρόγκα, πρώτου Προέδρου και Ιδρυτικού μέλους του συλλόγου. Ιδιαίτερη τιμή η παρουσία της κας Γιώτας Τσιρόγκα, χήρας του εκλιπόντος, που παραβρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα. Ειδικό αφιέρωμα στον εκλιπόντα έγινε από την Πρόεδρο του Ε.Θ. κα Οτουντζίδου ενώ ως ελάχιστο φόρο τιμής, προτάθηκε από την ίδια η απονομή τιμητικής διάκρισης που θα φέρει το όνομα του Γιώργου Τσιρόγκα, σε ετήσια βάση. Έτσι η Διοίκηση του Ε.Θ. για πρώτη φορά φέτος απένειμε την Τιμητική Διάκριση «Γιώργος Τσιρόγκας» στο μέλος του συλλόγου κο Βαγγέλη Πετσίβα, αναγνωρίζοντας το ήθος και την προσφορά του στο σύλλογο. Η πρόεδρος του Δ.Σ. Δέσποινα Οτουντζίδου τόνισε ότι πλέον πραγματοποιήθηκε ένα ιστορικό ρεκόρ εισιτηρίων καθώς στην μεγάλη ιστορία των 38 ετών κόπηκαν τα πιο πολλά εισιτήρια στην ιστορία του Θεάτρου.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *