Πέμπτη 9 Νοεμβρίου 2017

Συνάντηση Γιάννη Σηφάκη με συμβασιούχους εργαζόμενους καθαριότητας της Δημοτικής επιχείρησης Λουτρών Πόζαρ

O Γιάννης Σηφάκης συναντήθηκε με τους συμβασιούχους εργαζόμενους στην καθαριότητα των Λουτρών Πόζαρ

Ενημερώθηκε από τους συμβασιούχους εργαζόμενους για τα προβλήματα τους και κυρίως για το γεγονός ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες της Δημοτικής Επιχείρησης των Λουτρών Πόζαρ.

Οι εργαζόμενοι ενημερώθηκαν από τον βουλευτή ότι οι θέσεις στην καθαριότητα που με μεγάλη προσπάθεια της κυβέρνησης εξαιρέθηκαν από τον κανόνα 1:4 είναι οι θέσεις σε ανταποδοτικές υπηρεσίες των Δήμων ( καθαριότητα του Δήμου, ηλεκτροφωτισμός και ΔΕΥΑ) και ότι ο Δήμος Αλμωπίας ζήτησε 10 μόνιμες θέσεις οι οποίες εγκρίθηκαν από το Υπουργείο.

Αποφασίστηκε συνεχής συνεργασία βουλευτή και εργαζομένων στην προσπάθεια για συνέχιση της εργασίας τους και καταβολή των δεδουλευμένων τους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *