Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Σε τραγική κατάσταση το Κ.Υ. Αριδαίας - "Θα κάνουμε ότι μπορούμε να δώσουμε λύσεις" δήλωσε ο Δήμαρχος Αριδαίας

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ κ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΙΝΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ
- «Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΕΧΕΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΜΙΑ ΑΣΧΗΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΜΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ»

Τήρησε τη δέσμευσή του ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος επισκέφτηκε το πρωί της Πέμπτης το Κέντρο Υγείας Αριδαίας, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο κ. Στέφανο Αβραμίκα, τον Πρόεδρο της ΔΕΥΑ κ. Χρήστο Γεωργίου και τον Δημοτικό Σύμβουλο κ. Χρήστο Χουρσόγλου.

Ο Δήμαρχος συναντήθηκε με την Διευθύντρια κ. Στέλλα Φωτοπούλου, τον εκπρόσωπο του Σωματείου Εργαζομένων κ. Γιάννη Λεκάκη και εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας Αριδαίας και συζήτησε μαζί τους τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Το κυριότερο πρόβλημα εντοπίζεται στη θέρμανση, καθώς τα περισσότερα θερμαντικά σώματα έχουν σαπίσει και δημιουργούν συνεχώς διαρροές και υγρασίες, ενώ υπάρχει δυσλειτουργία και στον κεντρικό καυστήρα.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος έκανε την εξής δήλωση:

«Αποδεχόμενος την πρόταση του συνεργάτη μου Χρήστου Χουρσόγλου, επισκέφθηκα το Κέντρο Υγείας Αριδαίας. Είχα λοιπόν την ευκαιρία να ενημερωθώ για όλα τα προβλήματα και να συζητήσω με τους ανθρώπους που τα βιώνουν. Δυστυχώς, η έλλειψη ενδιαφέροντος από την κεντρική διοίκηση, έχει δημιουργήσει μια άσχημη κατάσταση. Αυτό που πραγματικά δεσμεύτηκα, είναι ότι από αύριο κιόλας με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου μας θα αναζητήσουμε λύση για τα προβλήματα θέρμανσης που υπάρχουν. Πρόκειται για ένα κτίριο που σύμφωνα με τη Διευθύντρια έχει να συντηρηθεί πάνω από 15 χρόνια, άρα αμέσως μετά την επίλυση του ζητήματος της θέρμανσης, θα είναι καλό να ασχοληθούμε και με τον ελαιοχρωματισμό του. Θέλω να διαβεβαιώσω τους εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας και όλους τους συμπολίτες μας, ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε για να δώσουμε λύσεις, σε ζητήματα που θα έπρεπε να είχε λύσει εδώ και χρόνια η κεντρική διοίκηση. Επίσης, προσπαθούμε για να τεθεί και πάλι σε λειτουργία το ασθενοφόρο που παρουσιάζει βλάβη. Με την ευκαιρία, θέλω να ευχηθώ σε όλους τους εργαζόμενους του Κέντρου Υγείας καλές γιορτές με υγεία και να τους συγχαρώ για τις προσπάθειες που καταβάλουν υπό δύσκολες συνθήκες».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *