Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Το Δημοτικό Σχολείο Πολυκάρπης επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας

Το Δημοτικό Σχολείο Πολυκάρπης επισκέφτηκε ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος μαζί με τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Χρήστο Γεωργίου, μετά από πρόσκληση των μαθητών της Γ’ τάξης.

Οι μαθητές σε συνεργασία με τους δασκάλους τους, απευθύνθηκαν προς τον Δήμαρχο με γραπτό αίτημα, με το οποίο ζητούν να υιοθετήσουν ένα πάρκο του χωριού. Μια ιδέα την οποία ο Δήμαρχος χαρακτήρισε πρωτοπόρα για τα δεδομένα της περιοχής μας, κατά την επίσκεψή του στο σχολείο. Μάλιστα, συνεχάρη τους μαθητές γι’ αυτή τους την πρωτοβουλία και τους ζήτησε να τον καλέσουν στην πρώτη τους δράση για να συμμετέχει και ο ίδιος.

Παράλληλα, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τον Διευθυντή και τους δασκάλους για τα ζητήματα που αντιμετωπίζει το σχολείο και ανακοίνωσε ότι μετά την Άνοιξη θα ξεκινήσει ο ελαιοχρωματισμός του Σχολείου, καθώς τέτοιες εργασίες έχουν να υλοποιηθούν πάνω από 15 χρόνια σύμφωνα με τον Διευθυντή. Επίσης, θα αντιμετωπιστούν μέσω της Σχολικής Επιτροπής κάποια λειτουργικά ζητήματα.

Ο Δήμαρχος ευχήθηκε καλές γιορτές τόσο στους μαθητές, όσο και στους εκπαιδευτικούς, με υγεία και δημιουργικότητα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *