Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017

Κοινωνική προσφορά ΕΠΑΛ - Εργαστηριακό Κέντρο Έδεσσας

Στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και το άνοιγμα του Σχολείου προς την κοινωνία ο Τομέας Υγείας-Πρόνοιας & Ευεξίας του Εργαστηριακού Κέντρου – ΕΠΑΛ Έδεσσας, πραγματοποίησε εκπαιδευτικές επισκέψεις σε φορείς και δομές του Δήμου Έδεσσας και Σκύδρας, προσφέροντας τις υπηρεσίες του. 
 
Τα τμήματα Αισθητικής και Κομμωτικής, τις δύο τελευταίες εβδομάδες, επισκέφτηκαν το ΚΑΠΗ Έδεσσας, το ΚΗΦΗ Έδεσσας, το Γηροκομείο Έδεσσας, τον Α΄ Παιδικό Σταθμό Έδεσσας, την δομή του δήμου Έδεσσας που φροντίζει για τα άτομα με ειδικές ανάγκες Ορίζοντα, το ΕΕΕΚ Έδεσσας και το ΚΑΠΗ Σκύδρας. Οι μαθητές/τριες συνοδευόμενοι/ες από τον Τομεάρχη κ. Μποζίνη Δημήτριο και τις υπεύθυνες καθηγήτριες κ. Κων/δου Μελίνα, Αισθητικής, και κ. Στεφανίδου Δέσποινα, Κομμωτικής, περιποιήθηκαν τα μέλη των προαναφερθέντων φορέων, με την ευκαιρία των εορτών, δίνοντας χαρά και ευεξία σε μικρούς και μεγάλους.

Ο Τομέας Υγείας-Πρόνοιας & Ευεξίας εύχεται Ευτυχισμένα Χριστούγεννα και Χρόνια Πολλά.



0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *