Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2017

Δήλωση Γιάννη Σηφάκη μετά την ανακοίνωση για τον αξονικό του Νοσοκομείου Γιαννιτσών

Δήλωση Γιάννη Σηφάκη μετά την ανακοίνωση από τον διοικητή του Νοσοκομείου Χρ. Σμία για την υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για τον αξονικό τομογράφο των Γιαννιτσών και των συστημάτων οξυγόνου των δύο Νοσοκομείων της Πέλλας

« Ότι υποσχεθήκαμε το πράξαμε. Ήταν δίκιο και έγινε πράξη.

Μετά την δημοπράτηση του αξονικού τομογράφου στο Νοσοκομείο Έδεσσας (την προηγούμενη βδομάδα) υπεγράφη και η προγραμματική σύμβαση για την προμήθεια αξονικού τομογράφου και από το Νοσοκομείο Γιαννιτσών. Καθώς και τα συστήματα οξυγόνου και των Νοσοκομείων.

Τι έχουν να πουν τώρα οι προηγούμενες κυβερνήσεις που μόνο τα ιδιωτικά συμφέροντα ήξεραν να εξυπηρετούν σε βάρος του δημοσίου συμφέροντος;

Και οι κάθε λογής «Κασσάνδρες» που ξεσπάθωναν εναντίον μου ( κυρίως) με λιβελογραφήματα στο διαδίκτυο;

Ευτυχώς ακυρώθηκαν οι απερίσκεπτες ενέργειες που πιθανά θα οδηγούσαν στο να χαθεί η μια χρηματοδότηση, τέλος καλό όλα καλά.

Συνεχίζουμε με συγκεκριμένες δράσεις για την προάσπιση και αναβάθμιση της δημόσιας υγείας».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *