Τετάρτη 10 Ιανουαρίου 2018

Μιχαλολιάκος: Όλοι οι Έλληνες στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία μας χωρίς κομματική ταυτότητα!

Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή φιλοξενήθηκε στο δελτίο ειδήσεων της Εγνατία TV, όπου σχολίασε τις τελευταίες εξελίξεις αναφορικά με το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων.

Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος επισήμανε ότι η κυβέρνηση διαπραγματεύεται μια ονομασία, η οποία θα περιέχει τον όρο "Μακεδονία" το οποίο συνιστά προδοσία και εθνική μειοδοσία.

Η Χρυσή Αυγή είναι το μόνο κόμμα που αντιδρά δυναμικά στην προδοσία και το έκανε πράξη με την διαμαρτυρία στο Υπουργείο Εξωτερικών.

Αναφορικά με τα συλλαλητήρια για τη Μακεδονία σημείωσε πως δεν πρέπει να έχουν κομματική ταυτότητα, αλλά να συμμετέχουν όλοι οι Έλληνες με μια Σημαία στα χέρια.

Η Χρυσή Αυγή θα δώσει το παρόν στα συλλαλητήρια, υπενθυμίζοντας τα λόγια του Ίωνος Δραγούμη: "Αν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει".


Τέλος, τόνισε πως η Μακεδονία είναι η ψυχή μας και ότι έχουμε καθήκον απέναντι στους προγόνους μας και τους τάφους των Μακεδονομάχων να μην επιτρέψουμε να προχωρήσει η προδοσία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *