Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2018

Σάλος για προπαγανδιστικά τραγούδια στο διαδίκτυο - Κάτοικοι της Έδεσσας καταγγέλλουν εκδήλωση με φιλοσκοπιανό χαρακτήρα [ΒΙΝΤΕΟ]

Κάτοικοι και φορείς στην Έδεσσα συνεχίζουν να καταγγέλλουν ύποπτες εκδηλώσεις με φιλοσκοπιανά έθιμα. Μέλη του συλλόγου που διοργάνωσαν τη γιορτή με τα προπαγανδιστικά τραγούδια υποστήριξαν ότι οι προθέσεις τους είναι μόνο πολιτιστικές."Δεν βλέπω τον λόγο που έγινε όλο αυτό. Προφανώς συνδέεται με διάφορα θέματα τα οποία είναι μακριά από τον πολιτισμό, είναι μακριά από τον σύλλογο" είπε μέλος του συλλόγου Αρκούδες, μιλώντας στον ΑΝΤ1.


Ωστόσο όπως καταγγέλλουν οι κάτοικοι στη γιορτή ακούστηκαν αλυτρωτικά τραγούδια με στίχους για τη 'Μακεδονία του Αιγαίου'. Μερικά από αυτά τα τραγούδια κυκλοφορούν και στο διαδίκτυο προπαγανδίζοντας τον σκοπιανό αλυτρωτισμό.


Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *