Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2018

Δήμος Αλμωπίας: Χάρισε ένα δώρο στον άγνωστο φίλο σου

ΔΗΜΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΝΙΩΘΕΤΕ ΠΑΙΔΙΑ

Με το σύνθημα «Χάρισε ένα δώρο στον άγνωστο φίλο σου» ο Δήμος Αλμωπίας, η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αλμωπίας και ο Περιφερειακός Σύνδεσμος Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Κεντρικής Μακεδονίας σας προσκαλούν στη συγκέντρωση βιβλίων και παιχνιδιών για φιλανθρωπικό σκοπό.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018, στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας του Δήμου Αλμωπίας και ώρες 10:00 - 14:00.

Για τους μικρούς μας φίλους έχουμε ετοιμάσει εκπληξούλες και τους περιμένουμε με πολύ χαρά.

Επίσης όσα παιδιά επιθυμούν θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν θεατρική παράσταση Καραγκιόζη τις ώρες 10:30 - 11:30 και 12:00 - 1:00 με τιμή εισητηρίου μόνο 2€.

Στόχος της εκδήλωσης είναι η προώθηση της ιδέας της επανάχρησης και η προσφορά ενός μηνύματος κοινωνικής αλληλεγγύης και ανθρωπιάς.

Όσοι επιθυμούμε να χαρίσουμε ένα δώρο στον άγνωστο φίλο μας ας το πράξουμε.

«Όλοι μαζί μπορούμε να κάνουμε το σήμερα καλύτερο…»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α.
ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *