Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Τελέστηκαν με κάθε επισημότητα τα εγκαίνια του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Αλμωπίας

Πρόκειται για μια σημαντική κοινωνική δομή, που έχει ως στόχο την πληροφόρηση στα προγράμματα πρόνοιας και κοινωνικής ένταξης που υλοποιούνται σε τοπικό, περιφερειακό ή εθνικό επίπεδο, την υποστήριξη των πολιτών για την ένταξή τους στα προαναφερόμενα προγράμματα και την ιδιαίτερη έμφαση στην υλοποίηση του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές κ. Θεοδώρα Τζάκρη και κ. Γιάννης Σηφάκης, η Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Αθηνά Αηδονά, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι κ. Λάκης Βασιλειάδης, κ. Μαρία Ζωγράφου, κ. Μαρία Καράμπελα και κ. Πέτρος Ζέρζης, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας κ. Σίμος Σωτηριάδης, οι Αντιδήμαρχοι κ. Γιώργος Τσιμτσιρίδης, κ. Στέφανος Αβραμίκας, κ. Χρήστος Χουρσόγλου, κ. Γιάννης Ρώσσης και κ. Γιώργος Γούδης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ κ. Χρήστος Γεωργίου, ο Πρόεδρος του ΚΕΚΠΑ κ. Γιώργος Χατζηγιαννίδης, ο Πρόεδρος της Αριδαίας κ. Γρηγόρης Ταρασίδης, μέλη του Τοπικού Συμβουλίου, η Διευθύντρια του Κέντρου Υγείας Αριδαίας κ. Στέλλα Φωτοπούλου, ο Διευθυντής των Λουτρών κ. Γιάννης Μπίνας, εργαζόμενοι του Δήμου Αλμωπίας, ωφελούμενοι πολίτες κ.α.

Προηγήθηκε επίσκεψη στο Δημαρχείο, ενώ αμέσως μετά την τελετή των εγκαινίων, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολος Τζιτζικώστας ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου Κοινότητας, όπου στεγάζονται και τα γραφεία του Τμήματος Κοινωνικής Πρόνοιας. Στη συνέχεια, επισκέφθηκε μαζί με τον Δήμαρχο τα Λουτρά Πόζαρ, όπου ενημερώθηκε για τη λειτουργία της Δημοτικής Επιχείρησης και έμεινε κατάπληκτος από τις ομορφιές και τις δυνατότητες ανάπτυξης που κρύβει αυτός ο ευλογημένος τόπος.

Τόσο ο Περιφερειάρχης, όσο και ο Δήμαρχος αναφέρθηκαν στην καλή συνεργασία των δύο πλευρών, ενώ έγινε ιδιαίτερη αναφορά στη συμβολή της κ. Αηδονά ως Αν. Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, η οποία βρίσκεται δίπλα στα προβλήματα και στηρίζει την προσπάθεια του Δήμου, έχοντας φυσικά στο πλευρό της τους Περιφερειακούς Συμβούλους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *