Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

Β' ΕΚΑΣΚΕΜ: Ο Ανδρέας Οκλαλιώτης νέος προπονητής στον Φίλιππο Νέας Πέλλας

Ο Α.Σ. Φίλιππος Νέας Πέλλας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας με τον κ.Ανδρέα Οκλαλιώτη, ο οποίος αναλαμβάνει από σήμερα την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας! 
 
Ο μέχρι πρότινος προπονητής της Χαλκηδόνας έχει πετυχημένη πορεία στον χώρο του μπάσκετ με χρόνια εμπειρία στις Β' και Γ΄ Εθνικές κατηγορίες. Το Δ.Σ. του συλλόγου έδειξε πλήρη ταύτιση στις ίδιες βασικές αρχές με τον coach, θέληση για δουλειά και φιλοδοξία για τους στόχους μας! Τον καλωσορίζουμε στην αθλητική οικογένεια μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του!

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *