Τρίτη 20 Φεβρουαρίου 2018

"Κάτω τα χέρια από τη λαϊκή κατοικία - Η μάχη τώρα ξεκινάει"

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΟΙΚΙΑ

ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ

Η μάχη τώρα ξεκινάει

Η επιτροπή αγώνα στο Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων – Εμποροϋπαλλήλων Γιαννιτσών καλεί την εργατική τάξη, τις φτωχές εργατικές και λαϊκές οικογένειες της περιοχής μας να κλιμακώσουν τον αγώνα τους ενάντια στην αντιλαϊκή πολιτική της κυβέρνησης, που εκτός από την εκμετάλλευση και τη φτώχεια, ρημάζει στην κυριολεξία το βιός των φτωχών οικογενειών προς όφελος των τραπεζιτών και των αρπαχτικών.

Η επίθεση της κυβέρνησης και των αρπαχτικών θα κλιμακωθεί. Οι κατασχέσεις χρημάτων για χρέη θα διευρυνθούν από το Μάιο. Δεν υπάρχει εργατικό σπίτι που δε χρωστάει στην τράπεζα, εφορία, Δήμο. Οι ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί θα αφορούν και στην πρώτη κατοικία, θα γίνονται τρεις φορές την εβδομάδα (αντί μίας που ίσχυε μέχρι τώρα) και θα δίνεται η δυνατότητα στους τραπεζικούς ομίλους να εκχωρούν τα λεγόμενα κόκκινα δάνεια σε εταιρείες- κοράκια προκειμένου να προχωρούν άμεσα σε εκποίηση περιουσιών μαζί με τους τραπεζίτες! Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ κάνει ένα βήμα παραπάνω. Διαλύει ουσιαστικά την όποια παρεχόμενη προστασία υπήρχε στην πρώτη κατοικία.

Με σύνθημα “Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη” δεκάδες συνδικαλιστικές οργανώσεις και φορείς του κινήματος καλούν σε κινητοποιήσεις την Τετάρτη 21/02 (μέρα από την οποία οι πλειστηριασμοί θα διενεργούνται αποκλειστικά και μόνο ηλεκτρονικά) μετά το σχετικό κάλεσμα του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου (Π.Α.ΜΕ.)


ΟΡΓΑΝΩΝΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΠΑΛΗ. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΠΛΑΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ KAI ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΝ ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ, ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ, ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ, ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΙΜΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΝΑ ΕΝΩΣΟΥΝ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 21/02 ΣΤΙΣ 11π.μ. ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΕΦΟΡΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ.


ΕΧΟΥΜΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΜΠΟΔΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ


Επικοινωνία: 6936116086

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *