Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Εορτασμοί για τους Αγίους Θεοδώρους στην Κωνσταντία

Σας προσκαλούμε στους εορτασμούς για τους Αγίους Θεοδώρους που θα πραγματοποιηθεί στο ομώνυμο εξωκκλήσι της Κωνσταντίας, το Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 8:00 π.μ. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει τελετή, την οποία θα πλαισιώσει το Δ.ΙΕΚ Αριδαίας με πλούσια εδέσματα για όλους.

Με την ευκαιρία, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε θερμά όσους θα συνεισφέρουν οικονομικά για τη διοργάνωση της εκδήλωσης και συγκεκριμένα τον Μορφωτικό Σύλλογο Κωνσταντίας, το Aridaia News και τον κ. Σταύρο Βαφειάδη, την κ. Σταυρούλα Καραπουλουτίδου και την κ. Κατερίνα Τουφεγγοπούλου. Φυσικά, ευχαριστούμε θερμά και το Δ.ΙΕΚ Αριδαίας για την αποδοχή της πρόσκλησής μας και τη σημαντική βοήθειά του.
Σας περιμένουμε!


Με εκτίμηση,


Ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Κωνσταντίας
Αντώνης Κωνσταντινίδης


Το Δ.Σ. του Μ.Σ. Κωνσταντίας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *