Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου 2018

Έργα βελτίωσης της υποδομής του ΔΑΚ Έδεσσας

Σε φάση ολοκλήρωσης βρίσκεται το έργο για τη βελτίωση της υποδομής του ΔΑΚ Έδεσσας, που υλοποιεί ο Δήμος Έδεσσας.

Στο πλαίσιο του συγκεκριμένου έργου πραγματοποιήθηκε αντικατάσταση του φωτισμού του κλειστού γηπέδου με την τοποθέτηση σύγχρονου συστήματος φωτισμού με led, που παρέχει σαφέστατα καλύτερο φως και ταυτόχρονα εξασφαλίζει εξοικονόμηση πόρων και τη συνακόλουθη συμβολή του Δήμου Έδεσσας στη μείωση εκπομπών αερίων.

Επίσης, το έργο περιλαμβάνει θερμομόνωση της βόρειας πλευράς του κτηρίου, μόνωση της οροφής, βελτίωση στον εξαερισμό, παρεμβάσεις στα WC, εγκατάσταση ηλιακών θερμοσιφώνων, βαφές, συντηρήσεις και προμήθεια αθλητικού εξοπλισμού.

Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Αναστάσιος Δίου δήλωσε σχετικά:

«Είναι μία σημαντική παρέμβαση για τη βελτίωση της υφιστάμενης αθλητικής υποδομής της Έδεσσας. Βελτιώνουμε σημαντικά τη λειτουργία του ΔΑΚ και σε συνδυασμό με τα πολύ σημαντικά αθλητικά έργα κατασκευής του νέου γηπέδου ποδοσφαίρου και του νέου κλειστού στο Πασά Τσαΐρ, πιστεύω ότι η πόλη θα αποκτήσει αξιόλογη αθλητική υποδομή που θα βελτιώσει τις συνθήκες άθλησης των πολιτών και των ομάδων μας».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *