Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Πέλλας Σπυρίδωνα Διόγκαρη

Στην πρόσκληση της Δημάρχου Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου να επισκεφθεί το Δήμο Σκύδρας ανταποκρίθηκε ο νέος Αστυνομικός Διευθυντής Πέλλας Σπυρίδωνας Διόγκαρης.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018, με σκοπό την αλληλογνωριμία και την αλληλοενημέρωση ήταν παρόντες αιρετοί συνεργάτες της Δημάρχου: οι Αντιδήμαρχοι Θεμιστοκλής Κρητίδης, Γιώργος Χρυσαφίδης, Μάγδα Παπαδοπούλου, Γιάννης Θεοδοσίου, ο Πρόεδρος του Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π. Στέλιος Σουρουτζίδης, ο Πρόεδρος Δ.Ε.Υ.Α.Σ. Νίκος Χατζηιωαννίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μαρία Γιακαμόζη, Μιχάλης Λαουντός και οι Πρόεδροι των Κοινοτήτων: Αρσενίου – Δημήτρης Γαλόπουλος, Δάφνης - Κυριάκος Τσεγγελίδης, Πετριάς (Πλευρώματος – Λουτροχωρίου) Γρηγόρης Βόλτσης.

Η Δήμαρχος συνεχάρη τον Αστυνομικό Διευθυντή κι αφού του ευχήθηκε υγεία και κάθε επιτυχία στα νέα του καθήκοντα έδωσε μια σύντομη περιγραφή του Δήμου, των δράσεων, των δυνατοτήτων και των προβλημάτων του κι ακολούθησε συζήτηση για θέματα που ενδιαφέρουν κι απασχολούν τις δύο πλευρές.

Η Δήμαρχος εξέφρασε τη μεγάλη της ικανοποίηση για το άριστο επίπεδο συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα στους δυο φορείς μέσω του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας. Συμφωνήθηκε δε κι επιβεβαιώθηκε ότι η συνεργασία αυτή θα συνεχιστεί προς όφελος των κατοίκων της περιοχής κι ευρύτερα της κοινωνίας.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *