Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018

To MAKEDONIA PALACE του Ιβάν Σαββίδη και την πεντάστερη κουζίνα του επισκέφθηκαν οι Μάγειρες και οι Αρτοζαχαροπλάστες του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Tο πιο εμβληματικό ξενοδοχείο της Βόρειας Ελλάδας επισκέφθηκαν τα τρία τμήματα Chef και Αρτοζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου.

Σε μια άρτια και οργανωμένη στην κάθε λεπτομέρειά της επίσκεψη οι 80 σπουδαστές των ειδικοτήτων επισιτισμού του ΙΕΚ μας, είχαν το προνόμιο να εισέλθουν στους πιο ιδιαίτερους χώρους της κουζίνας του διάσημου ξενοδοχείου που αναβιώνει μέρες δόξας μετά την πρόσφατη ανακαίνιση και την αλλαγή ιδιοκτησίας.

Ο πολυβραβευμένος Executive Chef του ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ PALACE κ. Σωτήρης Ευαγγέλου με θητεία μεταξύ άλλων στα Μεγάλη .Βρετανία (Grande Bretagne), King George, Intercontinental, ανέλαβε τη ξενάγηση με μεγάλη προθυμία και κέρδισε τους σπουδαστές μας με την απλότητά του και τις συμβουλές που τους έδωσε στο ξεκίνημα της καριέρας τους.

Για το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ, η αναγνωρισιμότητα που μας δίνει η επαφή με παράγοντες της εστίασης και του τουρισμού όπως ο κ. Σωτήρης Ευαγγέλου και το Μακεδονία Palace, δημιουργούν τεράστια υπεραξία με μελλοντικές προεκτάσεις συνεργασίας στο μέλλον και μας καθιερώνουν ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς οργανισμούς που συνεργάζονται με τους πρωτοπόρους του τουριστικού κλάδου.

Προσωπικές ευχαριστίες θέλω να αποδώσω τόσο στους κ. Λαζάρου και κ. Σαχινίδη για την άψογη συνεργασία και υποδοχή, αλλά και στον σεφ κ. Ευαγγέλου και τους συνεργάτες του για την ζεστή ξενάγηση.

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Γιόρτσος Α. Γεώργιος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *