Τρίτη, 13 Μαρτίου 2018

Εργαστηριακό Κέντρο ΕΠΑΛ Έδεσσας - «Χάρισε Δύναμη»

«ΧΑΡΙΣΕ ΔΥΝΑΜΗ»

Ο Τομέας Υγείας Πρόνοιας Ευεξίας του Εργαστηριακού Κέντρου-ΕΠΑΛ Έδεσσας, σε συνεργασία με τον Σύλλογο Καρκινοπαθών Έδεσσας, οργανώνουν εκδήλωση με τίτλο « Χάρισε Δύναμη», την Πέμπτη 15 Μαρτίου 2018, για την δημιουργία περουκών που θα δωριστούν σε άτομα που πάσχουν από καρκίνο και τις έχουν ανάγκη. Συγκεκριμένα καλούν τις γυναίκες να χαρίσουν λίγη από τη δύναμή τους, σε γυναίκες, άνδρες και παιδιά που αντιμετωπίζουν τον καρκίνο κάνοντας χημειοθεραπεία.

Η εκδήλωση θα γίνει στο ισόγειο του Δημαρχιακού Μεγάρου στην Έδεσσα από τις 9.00 πμ έως και 12.30 μμ, όπου το Τμήμα της Κομμωτικής του Τομέα θα κουρέψει και θα συλλέξει τα μαλλιά από τους δωρητές.

Μπορούμε όλοι να δώσουμε δύναμη στους πάσχοντες συνανθρώπους μας.

Τα μαλλιά που θα δωριστούν, θα συλλεχθούν και θα αποσταλούν σε κατασκευαστή περουκών και θα διαμοιραστούν σε αυτούς που τα έχουν ανάγκη.

Η συμβολή σας είναι πολύτιμη και μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε .

Διαδικασία Δωρεάς Μαλλιών για το "Χάρισε Δύναμη"


Κόψτε τα μαλλιά σας

Οι προδιαγραφές για να κόψετε τα μαλλιά σας είναι απλές: Μαλλιά μεγαλύτερα από 20 cm


Προσκαλέστε τους φίλους σας: Κοινοποιήστε τη δωρεά σας και ενθαρρύνετε τους φίλους σας να πάρουν μέρος στο πρόγραμμα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *