Τρίτη 13 Μαρτίου 2018

O ΓΕΡΜΑΝΟΣ παρουσιάζει τους Unboxholics από την Αριδαία για πρώτη φορά στην Αθήνα!

Σε ένα μοναδικό event γεμάτο δώρα, εκπλήξεις και ένα εκρηκτικό show!


Τους έχεις παρακολουθήσει για το πόσο προσεγμένα ανοίγουν κάθε κουτί και κάθε συσκευασία. Τους έχεις δει να συζητούν για ώρες για όλες τις εξελίξεις στην αγορά της τεχνολογίας. Έχεις ζήσει μαζί τους τρομακτικές νύχτες γεμάτες Horror Games. Έχεις γελάσει με τις πλάκες τους και έχεις σκεφτεί πως θα ήταν να τους δεις από κοντά. Αυτή η ώρα ήρθε!


Για πρώτη φορά, ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ δίνει σάρκα και οστά σε αυτό που περιμένει το κοινό των Unboxholics εδώ και 6 χρόνια και τους φέρνει για πρώτη φορά στην Αθήνα για το μεγαλύτερο entertainment event που έχεις παρακολουθήσει ποτέ.

Ο Σάκης και ο Αλέξανδρος Καρπάς, η ομάδα-φαινόμενο με τα 1000 πρόσωπα και με τα πάνω από 65 εκατομμύρια views στο YouTube, αφήνουν για λίγο την Αριδαία και έρχονται στην Αθήνα στις 18 Μαρτίου για ένα μοναδικό event και την υποστήριξη του ΓΕΡΜΑΝΟΥ.

Στις 16.00 το απόγευμα και στο χώρο Ιερά Οδός, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ένα μεγάλης έντασης 4ωρο show γεμάτο θέματα ψυχαγωγίας, DJ Sets, παιχνίδια και πολλούς καλεσμένους, οι οποίοι θα δημιουργήσουν ένα πρωτόγνωρο σκηνικό διασκέδασης.

Οι Unboxholics έρχονται στην πρωτεύουσα με την υποστήριξη του ΓΕΡΜΑΝΟΥ για να ξεσηκώσουν το αθηναϊκό κοινό και να μεταφέρουν λίγη από την τρέλα τους και την αγάπη τους για την τεχνολογία και τα games, μαζί με πολλά δώρα που θα μοιραστούν!

Μείνε συντονισμένος για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το event και σχετικούς διαγωνισμούς στα social media του ΓΕΡΜΑΝΟΥ και των Unboxholics και ακολούθησε τα hashtags #uhgermanos & #germanos για ό,τι νεότερο.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *