Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

Ακόμη δύο μετάλλια για το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ… αυτή τη φορά στην Κομμωτική Τέχνη!

Ακόμη δύο μετάλλια (Χρυσό και Αργυρό) για το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ… αυτή τη φορά στην Κομμωτική Τέχνη!!!

Για μια ακόμη φορά σπουδαστές του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ διακρίνονται μετά τη συμμετοχή τους σε διαγωνισμό και κάνουν περήφανους γι’ αυτούς και τους εκπαιδευτές τους.

Μετά τις διακρίσεις των Chef και Αρτοζαχαροπλαστών, έρχεται άλλη μια σπουδαία στιγμή διάκρισης για τις σπουδάστριες Χατζηγιάννη Άννα και Τουμανίδου Στέλλα που φοιτούν στο Β΄ μόλις εξάμηνο της Κομμωτικής Τέχνης στο ΙΕΚ μας.

Συγχαρητήρια τόσο για το θάρρος που έδειξαν τα κορίτσια μας και συμμετείχαν όσο και για τη σπουδαία επίδοση, η οποία θα τους συνοδεύει σε όλη την επαγγελματική πορεία.

Χρυσό έλαβε η Χατζηγιάννη Άννα από τη Σκύδρα, στην κατηγορία «Γυναικείο Βραδινό Χτένισμα» ενώ η Τουμανίδου Στέλλα από το Νεοχώρι, έλαβε Αργυρό στην κατηγορία «Νυφικό Χτένισμα»

Τέλος, συγχαρητήρια αξίζουν στις εκπαιδεύτριες, κ. Νικολάου, κ. Γκερλή και κ. Κουτσουρά που συντόνισαν και καθοδήγησαν την Άννα και τη Στέλλα στη σημαντική αυτή διάκριση.

Για εμάς στο ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ τέτοιες προσπάθειες αποτελούν τον πυρήνας της σκέψης και νοοτροπίας μας.

Το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ θα συνεχίσει να υποστηρίζει κάθε δράση που προωθεί την ποιότητα στην επαγγελματική κατάρτιση και θα στέκεται δίπλα στους σπουδαστές μας με κάθε τρόπο!!!!


Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Γιόρτσος Α. Γεώργιος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *