Δευτέρα, 2 Απριλίου 2018

Διάκριση του 1ου ΕΠΑ.Λ. Αριδαίας «Νίκανδρος Παπαϊωάννου»

Μεγάλη επιτυχία στον διαγωνισμό Young Business Talents σημείωσαν οι μαθητές του τμήματος Οικονομίας και Διοίκησης του 1ου ΕΠΑ.Λ.Αριδαίας «Νίκανδρος Παπαϊωάννου». Οι δύο ομάδες του σχολείου, με την καθοδήγηση των καθηγητών Μουσελεμίδη Δ. και Δημητρίου Μ., διαγωνίστηκαν με 660 ομάδες και 2500 μαθητές από όλη την Ελλάδα και κατετάγησαν στις 75 καλύτερες! Έτσι, οι μαθητές της Γ τάξης Τζεμολλάρι Αλέξανδρος, Μελνίκωβ Αλέξιος, Κόκκα Πασχαλίνα, Ελευθεριάδου Αναστασία και της Β τάξης Στόικου Αικατερίνη, Χουλουιλίδου Αθανασία και Στεργίου Χαρά θα συμμετάσχουν στον τελικό που θα πραγματοποιηθεί στις 13 Απριλίου στην Αθήνα.

Η μεγάλη αυτή επιτυχία δεν είναι μόνο δική μας αλλά ολόκληρης της κοινωνίας της Αλμωπίας που είναι πάντα δίπλα μας στηρίζοντας όλες τις δράσεις του σχολείου μας. Χάρη σ’ εσάς προχωράμε και το όνομα της Αλμωπίας ακούγεται σε μεγάλες διοργανώσεις. Αλλάζουμε τη νέα γενιά όχι με λόγια, αλλά με έργα και δημιουργούμε ένα σχολείο πρότυπο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του σήμερα.

Ευχόμαστε ολόψυχα στους μαθητές μας καλή επιτυχία!

Η μεγάλη αυτή επιτυχία δεν είναι μόνο δική μας αλλά ολόκληρης της κοινωνίας της

Αλμωπίας που είναι πάντα δίπλα μας. Χάρη στην δική σας στήριξη προχωράμε, το

όνομα της Αλμωπίας ακούγεται σε μεγάλες διοργανώσεις και κυρίως βοηθάμε

ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Αλλάζουμε την νέα γενιά όχι με λόγια, αλλά με έργα

και δημιουργούμε ένα σχολείο πρότυπο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του

σήμερα. Μαζί σας γινόμαστε καλύτεροι! Επεται συνέχεια…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *