Δευτέρα 2 Απριλίου 2018

Νέα Τμήματα Handball στον Ίκαρο Αλμωπίας

Ο συλλογος μας, Ίκαρος Αλμωπίας καλωσορίζει στην οικογένεια του το συναρπαστικό άθλημα του Χαντμπολ!

Έχοντας τεράστια αγάπη για τον αθλητισμό του τόπου μας και πολύ όρεξη για δουλειά, δίνουμε την ευκαιρία στους μικρούς μαθητές να γνωρίσουν το άθλημα της χειροσφαίρισης!

Με την συνεργασία, την καθοδήγηση και την παρουσία κορυφαίων εν ενεργεία προπονητών των εθνικών ομάδων Χαντμπολ ,εως και τα μέσα Ιουνίου σας καλούμε να γνωρίσετε το άθλημα, να προπονηθειτε μαζί μας και να διασκεδάσετε μαθαίνοντας Χαντμπολ!!!

Τα τμήματα για φέτος έως και 13 Ιουνίου 2018 θα είναι δυο , αγοριών και κοριτσιών Δ-Ε-ΣΤ δημοτικού . Από Σεπτέμβρη ο συλλογος μας θα προχωρήσει στην δημιουργία δυο νέων τμημάτων, με αγόρια Και κορίτσια Γ-Δ δημοτικού.

Τηλ επικοινωνίας: 6942905345

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *