Τρίτη 10 Απριλίου 2018

ΕΠΣ ΠΕΛΛΑΣ: Προκήρυξη στην Α’ Κατηγορία, προβιβασμός & υποβιβασμός

Στην Α’ Κατηγορία των δυο ομίλων οι πρωταθλητές ανεξαρτήτου βαθμολογικής διαφοράς ανέρχονται στην Α1 Κατηγορία. Η δευτεραθλήτρια ομάδα για να καπαρώσει οριστικά την 2η θέση θα πρέπει να έχει διαφορά μεγαλύτερη η ίση των 4 βαθμών.

Αν η διαφορά είναι μικρότερη η ίση των 3 βαθμών γίνεται αγώνας play offs 2ος-3ος στην έδρα του 2ου, σε περίπτωση ισοπαλίας παράταση και πέναλτι.

Σε περίπτωση νίκης της φιλοξενούμενης ομάδας, ορίζεται νοκ άουτ παιχνίδι σε ουδέτερο γήπεδο.

Σε περίπτωση που υποβιβαστεί 1 η καμία ομάδα από την Γ’ Εθνική οι δυο δευτεραθλήτριες ομάδες ανέρχονται απευθείας στην Α1 Κατηγορία.
Σε περίπτωση υποβιβασμού και των 2 ομάδων από την Γ´ Εθνική, οι δευτεραθλήτριες ομάδες, δίνουν αγώνα νοκ άουτ σε ουδέτερο γήπεδο και ο νικητής ανέρχεται στην Α1 Κατηγορία.



Υποβιβασμός.

Οι ομάδες που κατέλαβαν την 14η θέση κάθε ομίλου υποβιβάζονται απευθείας στην Β’ Κατηγορία.

Αγώνας play out 12ος-13ος για την δεύτερη ομάδα που θα υποβιβαστεί από κάθε όμιλο θα διεξαχθεί αν η διαφορά είναι μικρότερη η ίση των 4 βαθμών.

Σε περίπτωση νίκης της φιλοξενούμενης ομάδας, ορίζεται δεύτερο νοκ άουτ παιχνίδι σε ουδέτερο γήπεδο.

Αν υποβιβαστούν και οι 2 ομάδες(Αλμωπός & Εδεσσαϊκός) από την Γ’ Εθνική τότε οι ομάδες που τερμάτισαν στην 12η θέση θα δώσουν αγώνα μπαράζ σε ουδέτερο γήπεδο και η ηττημένη ομάδα υποβιβάζεται στην Β’ Κατηγορία.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *