Τρίτη 10 Απριλίου 2018

ΟΑΕΔ - Παιδικές κατασκηνώσεις: Ξεκινούν σε λίγες μέρες οι αιτήσεις

Την Πέμπτη, 12 Απριλίου, στις 08:00 το πρωί, θα ξεκινήσει η υποβολή αιτήσεων από δικαιούχους και παρόχους κατασκηνωτικών επιχειρήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις έτους 2018.


Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί από τις 15 Ιουνίου έως τις 3 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά τυπικής ανάπτυξης και έως τις 10 Σεπτεμβρίου για τα παιδιά με αναπηρία.

Οι αιτήσεις μπορούν να γίνουν μόνο ηλεκτρονικά μέσω της διαδικτυακής Πύλης του ΟΑΕΔ και από πιστοποιημένους χρήστες.

Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις πρέπει να υποβληθούν από τους ενδιαφερόμενους, δικαιούχους και παρόχους, έως την 1η Μαΐου, στις 23:59.

Σε όσες περιπτώσεις απαιτούνται δικαιολογητικά, αυτά να επισυνάπτονται στις ηλεκτρονικές αιτήσεις. Ως εκ τούτου, δεν υπάρχει υποχρέωση προσέλευσης στις υπηρεσίες για την προσκόμισή τους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *