Τρίτη 10 Απριλίου 2018

Όλη η Αριδαία έπαιξε μπάσκετ για καλό σκοπό!

Με μεγάλη επιτυχία ο ολοκληρώθηκε ο μπασκετικός αγώνας μεταξύ Drink Team - ΦΟ Αριδαίας για καλό σκοπό.

Ο Φ.Ο. Αριδαίας διοργάνωσε έναν αγώνα μπάσκετ διαφορετικό από τους άλλους, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν στο κυλικείο του 2ου Γυμνασίου Αριδαίας για τη βοήθεια των παιδιών που έχουν οικονομική ανάγκη.

Στο γήπεδο κοντραρίστηκε μια ομάδα που αποτελείται από φίλους του προέδρου του ΦΟΑ (Drink Team) με αντίπαλο την αντρική ομάδα του Φ.Ο. Αριδαίας.

Καλεσμένοι στην εκδήλωση ήταν οι Unboxholics, που ξεδίπλωσαν το μπασκετικό τους ταλέντο και όχι μόνο, υπό τη μουσική του DJ Δημήτρη Κεχαγιά.

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν ο πρώην διεθνής διαιτητής και νυν κομισάριος της FIBA κ. Γιώργος Τανατζής, ο διατητής Α1 κ. Σταύρος Ταρενίδης και ο διαιτητής Γ’ εθνικής κ. Γιώργος Καραμανλής.

Ήταν μια πραγματική γιορτή του μπάσκετ, με πολύ καλό σκοπό. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλον αυτόν τον κόσμο που αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια και γέμισε τις κερκίδες.

Σάκης Καρπάς (Unboxholics): Το σκορ έδειξε ήττα της Drink Team για ένα μόλις πόντο, αλλά σήμερα έτσι κι αλλιώς, εξ αρχής δεν υπήρχαν χαμένοι. Νικητής ήταν ο ιερός σκοπός ο οποίος εκπληρώθηκε με επιτυχία μιας και το κουτί γέμισε! Ευχαριστούμε όσους ήρθαν και το στήριξαν, όσους συμμετείχαν στη διοργάνωση και ένα μεγάλο μπράβο στην ομάδα του Φ.Ο.ΑΡΙΔΑΙΑΣ B.C. για την άψογη εικόνα τους στο παρκέ! Αυτά είναι καλό να ΞΑΝΑΓΙΝΟΝΤΑΙ. Όσο πιο συχνά γίνεται!

#ΑΡΙΔΑΙΑ #UNBOXHOLICS


 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *