Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Αριδαία: Ευχαριστήριο ΔΗΚΕΑ για τον 1ο Ημιμαραθώνιο Αλμωπίας

Την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία ο 1ος Ημιμαραθώνιος Αλμωπίας ¨Αγγελής Γάτσος¨, ο οποίος διοργανώθηκε από τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αλμωπίας, με συνδιοργανωτές την ΔΗ.Κ.Ε Αλμωπίας και την Περιφερειακή Ε. Πέλλας.

Εκατοντάδες αθλητές από όλη την Ελλάδα καθώς και μαθητές Δημοτικών Σχολείων συμμετείχαν στον αγώνα.

Μία Αθλητική και Πολιτιστική διοργάνωση η οποία δημιουργεί όλες τις προϋποθέσεις για να αποτελέσει θεσμό στον τόπο μας.

Τα θερμά μας συγχαρητήρια στο Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αλμωπίας και κυρίως στα μέλη του Δ.Σ.: Ιατρίδη Γεώργιο, Καπρινίδη Ιωάννη, Καλκαβούρη Θεόδωρο, Σόρτση Αλέξη, Γιακουμή Αναστασία, για την καταπληκτική διοργάνωση, σε όλους εσάς που συμμετείχατε στους αγώνες, σε εσάς που παραβρεθήκατε ως θεατές.

Ευχαριστούμε για την ανταπόκριση και την πολύτιμη εθελοντική τους βοήθεια, όλους τους Πολιτιστικούς Συλλόγους, εθελοντικές ομάδες και μεμονωμένα άτομα γιατί χάρη σε εσάς διεξήχθησαν όλα ομαλά και αθλητές και θεατές έμειναν με τις καλύτερες εντυπώσεις!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ

Στον Διοικητή του Α.Τ. Αριδαίας κ. Γάκη Ευάγγελο και τους συνεργάτες του αστυνομικούς,

Την Π.Υ. Αριδαίας

Στο Κέντρο υγείας Αριδαίας

Στο Ε.Κ.Α.Β.

Στην ομάδα διάσωσης ¨ΗΦΑΙΣΤΟΣ¨

Στον Ιατρό του αγώνα κ. Μπόσνα Αθανάσιο.

Καθώς και στα ΜΜΕ για την προβολή του αθλητικού αγώνα.

Στον Διευθυντή του Ι.Ε.Κ. Αριδαίας κ. Γιόρτσο Γεώργιο και το τμήμα αρτοζαχαροπλαστικής του Ι.Ε.Κ. για την όμορφη παρουσίαση και τα υπέροχα εδέσματα που ετοίμασαν για όλους μας.

Στους επιχειρηματίες χορηγούς της διοργάνωσης

Σε όλους εσάς που με την παρουσία σας δώσατε ζωντάνια σε αυτό το γεγονός.


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗ.Κ.Ε.Α.

ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *