Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Σηφάκης: Σε 80 ημέρες θα λειτουργεί ο αξονικός στην Έδεσσα και εντός του Μαίου θα δημοπρατηθεί ο αξονικός στα Γιαννιτσά

Γιάννης Σηφάκης: Σε 70 ημέρες θα λειτουργεί ο αξονικός τομογράφος του Νοσοκομείου Έδεσσας και εντός του Μαΐου προκηρύσσεται ο διαγωνισμός για τον αξονικό του Νοσοκομείου Γιαννιτσών

Από το γραφείο του βουλευτή Γιάννη Σηφάκη διευκρινίζεται ότι η ανακοίνωση του Υπουργείου Υγείας για τη προμήθεια αξονικών τομογράφων σε Νοσοκομεία της χώρας ( και στην οποία δεν αναφέρεται το Νοσοκομείο Πέλλας) αφορά νέες εγκρίσεις για την προμήθεια αξονικών.

Στο Νοσοκομείο Πέλλας η έγκριση για την προμήθεια δύο αξονικών ( έναν για κάθε Νοσοκομείο) έχει γίνει πολύ καιρό πριν, ήδη στο Νοσοκομείο Έδεσσας έχει ολοκληρωθεί η δημοπράτηση, έχει ανατεθεί σε εταιρία και σε 80 ημέρες θα λειτουργεί ο αξονικός ( για πρώτη φορά στην ιστορία του Νοσοκομείου) και στο Νοσοκομείο Γιαννιτσών εντός του Μαΐου θα δημοπρατηθεί ο αξονικός τομογράφος.


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *