Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

Σε ένα ακόμη σπουδαίο αθλητικό γεγονός συμμετείχε το ΙΕΚ Αριδαίας

Τον 1ο Ημιμαραθώνιο Αλμωπίας «Αγγελής Γάτσος», υποστήριξαν γευστικά οι σπουδαστές του ΙΕΚ Αριδαίας, κερνώντας αθλητές, εθελοντές και επισκέπτες.

Πάνω από 3000 παρευρισκόμενοι απήλαυσαν τις δημιουργίες των Chef και των Αρτοζαχαροπλαστών μας, σε μια μοναδική εκδήλωση - εμπειρία που συνδύαζε το αθλητικό πνεύμα με την διάθεση για υγεία.

Συγχαρητήρια στους διοργανωτές που έδωσαν την ευκαιρία στους επισκέπτες να γνωρίσουν την δυναμική της περιοχής μας, στους εθελοντές για την αυταπάρνηση της συμμετοχής τους, στους χιλιάδες επισκέπτες για τον ενθουσιασμό τους και φυσικά στους συμμετέχοντες που απέδειξαν ότι πάνω απ’ όλα, αξία έχει, να συμμετέχεις σε καθετί που προωθεί την ευγενή άμιλλα και την ευεξία.

Και του χρόνου, καλή αντάμωση… Θα είμαστε όλοι εκεί!

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του Δ. ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Γιόρτσος Α. Γεώργιος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *