Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Α' ΕΚΑΣΚΕΜ: Ήττα με πολλά παράπονα του ΦΟ Αριδαίας στην Αλεξάνδρεια! [ΒΙΝΤΕΟ]

Σε ένα πραγματικό ντέρμπι που τα είχε όλα η ομάδα της Αλεξάνδρειας πέτυχε σπουδαία νίκη με 79-74 κόντρα στην ομάδα του ΦΟΑ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Α' ΕΚΑΣΚΕΜ.


Οι παίκτες του Παναγιώτη Βάτση μπήκαν από την αρχή αποφασιστικά στην αναμέτρηση και στο πρώτο ημίχρονο κρατούσαν σταθερά το προβάδισμα, κλείνοντας το ημίχρονο όμως μπροστά στο σκορ με ένα καλάθι διαφορά (35-37).

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν περισσότερο την απόδοση τους και το παιχνίδι πήρε φωτιά με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ. Το τρίτο δεκάλεπτο βρήκε τους παίκτες του Οκλαλιώτη μπροστά με σκορ 56-55.

Τα πάντα κρίθηκαν στα τελευταία 3 λεπτά με τους γηπεδούχους να εκμεταλλεύονται τις βολές (ύστερα από αντιαθλητικό φάουλ και τεχνική ποινή) και να κρατάνε το προβάδισμα ως το τέλος που τους έδωσε και τη νίκη.

Μπίσκας (17π./1 τριπ.) και Παπαγερίδης (16π.) ήταν αυτοί που ξεχώρισαν για τους νικητές, ενώ από πλευράς ΦΟΑ Τοπαλίδης (17π./1τριπ.), Μακρόπουλος (16π.) και Κληντσάρης (11π.).

Με πολλά παράπονα άφησε τους φιλοξενούμενους η χθεσινή διαιτησία των Εκίζογλου και Χρυσάφη, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος. Οι δύο διαιτητές έχασαν σε πολλά σημεία της αναμέτρησης τον έλεγχο του αγώνα και σίγουρα ήταν κατώτεροι των περιστάσεων για μια τέτοια αναμέτρηση.

Την επόμενη αγωνιστική (27/10) η ομάδα του ΦΟΑ υποδέχεται στην Αριδαία τον Ζαφειράκη Νάουσας, ενώ η Αλεξάνδρεια αγωνίζεται στο Αιγίνιο κόντρα στον τοπικό Αιγινιακό.


Τα δεκάλεπτα: 12-17, 35-37, 56-55, 79-74

Διαιτητές: Εκίζογλου - Χρυσάφης Στ.

ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Οκλαλιώτης): Μπίσκας 10(2), Αβραμίδης 5(1), Σιδηρόπουλος 11(2), Πουρλιοτόπουλος 4(1), Παντοφλίδης, Σιτσάνης 8(1), Παπαγερίδης 16, Χερκελετζής, Πρόιος, Καραγιάννης, Καρκάρας 8, Μπίσκας 17(1).

ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Βάτσης): Αμπάρης, Τόπκας, Ζέρζης 7(1), Τοπαλίδης 17(1), Περπερίδης 3(1), Μπεγλόπουλος 5(1), Παπαβραάμ 2, Αβραμίδης 5, Κληντσάρης 11, Μακρόπουλος 16, Στρέπκος, Τζάτσης 8(1).


Δείτε το βίντεο του αγώνα από το emvolos.gr:


0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *