Δευτέρα, 22 Οκτωβρίου 2018

Εδεσσαϊκός: Ανακοίνωση καταδίκης των συμβάντων της περασμένης Κυριακής με την ομάδα Α.Σ. Γιαννιτσά

Το Δ.Σ. του Α.Σ. ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΥ με αφορμή τον αγώνα της ομάδας μας με την ομάδα Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ που διεξήχθη στις 14/10/2018 και τα όσα γράφηκαν στο σχετικό φύλλο αγώνα, ανακοινώνει τα ακόλουθα:


1) ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙ κάθε μορφής βία, τόσο στους αγωνιστικούς χώρους, όσο και έξω από αυτούς. Η καταδίκη αυτή δεν είναι προσχηματική, αλλά πηγάζει από την φιλοσοφία και τα ιδανικά του Συλλόγου μας, όπως έχει αποδείξει με κάθε τρόπο στην εξηντάχρονη ένδοξη ιστορία του και μάλιστα με δεκάδες συμμετοχές στις ανώτερες εθνικές κατηγορίες.


2) ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΕΚΕΤΑΙ στον α΄ βοηθό διαιτητή Νικόλαο Τοροσιάδη, για τον τραυματισμό του, ο οποίος δεν ήταν αποτέλεσμα εσκεμμένης ενέργειας, καθώς και για την ταλαιπωρία την οποία υπέστη. Άλλωστε από την πρώτη στιγμή ο πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου μας και μέλη της διοίκησής του, φρόντισαν για την ιατρική περίθαλψη του κ. Τοροσιάδη και δήλωσαν τόσο σε αυτόν, όσο και στην μνηστή του, την κάθε μορφής συμπαράσταση του Συλλόγου μας.


3) ΔΗΛΩΝΕΙ ότι θα προασπίσει με κάθε νόμιμο τρόπο, την λαμπρή ιστορία και ηθική ακεραιότητα του Συλλόγου μας, απέναντι σε κάθε προσπάθεια σπίλωσης, συκοφαντίας και αδικίας σε βάρος μας."


Με τιμή
Το Δ.Σ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *