Δευτέρα 22 Οκτωβρίου 2018

Ο Χρήστος Μπάτσης μελετά το ενδεχόμενο να είναι υποψήφιος δήμαρχος Αλμωπίας

Μεθοδικά και αθόρυβα κινείται στο τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες των Νέων της Αλμωπίας, ο πρώην αντιδήμαρχος και άλλοτε στενός συνεργάτης του κ. Δημήτρη Μπίνου, κ. Χρήστος Μπάτσης, ο οποίος διερευνά το ενδεχόμενο σχηματισμού παράταξης για τη διεκδίκηση του Δήμου Αλμωπίας.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κος Μπάτσης, έχει κάνει ήδη τις πρώτες επαφές με έναν κύκλο ανθρώπων της αυτοδιοίκησης βολιδοσκοπώντας τις προθέσεις τους για πιθανή συνεργασία και το επόμενο διάστημα αναμένεται να λάβει τις οριστικές του αποφάσεις για το αν τελικά θα διεκδικήσει το Δήμο της Αλμωπίας.

Αξίζει να σημειωθεί πως υπάρχουν άνθρωποι που τον ενθαρρύνουν για να κάνει το επόμενο βήμα και δεν αποκλείεται τελικά να ηγηθεί παράταξης, απέναντι στον σημερινό δήμαρχο, με τον οποίον ως γνωστόν οι σχέσεις τους έχουν διαρραγεί από τον Μάρτιο του 2017 οπότε και ο Χρήστος Μπάτσης μαζί και με άλλους συμβούλους είχαν καταψηφίσει την πρόταση του Δημάρχου για τον Σίμο Σωτηριάδη ως πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου καθώς η θητεία του είχε λήξει.

Το γυαλί ωστόσο στις σχέσεις τους είχε σπάσει νωρίτερα, όταν είχε αντικατασταθεί από την θέση του αντιδημάρχου καθημεριμερινότητας ενώ είχε και «ομηρικές» κόντρες με τον Χρήστο Χουρσόγλου που τότε είχε διαφοροποιηθεί, χαρακτηρίζοντας τον Δήμο σκοτεινό και βρώμικο. Σήμερα ο κος Μπάτσης επί της ουσίας είναι εκτός παράταξης και ο κος Χουρσόγλου αντιδήμαρχος παιδείας και διοικητικών υπηρεσιών

Ο κ. Χρήστος Μπάτσης με έντονη ενασχόληση με τα κοινά αλλά και με τους συλλόγους και τον πολιτισμό, δεν έκρυψε όλο αυτό το διάστημα το ενδιαφέρον του για να ασχοληθεί εκ νέου με τον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης, αυτή τη φορά ως υποψήφιος δήμαρχος Αλμωπίας.

Οι επαφές του προς αυτή την κατεύθυνση στο τελευταίο διάστημα έχουν πυκνώσει και οι πληροφορίες αναφέρουν πως αφού συνεκτιμήσει όλα τα δεδομένα, θα λάβει και τις οριστικές του αποφάσεις, για το αν τελικά θα βγει μπροστά ως υποψήφιος δήμαρχος Αλμωπίας. Τα χρονικά περιθώρια πάντως είναι στενά και πολύ σύντομα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο, για τις προθέσεις του.

Στην περίπτωση που επιμείνει στην αρχική του απόφαση, τότε η τράπουλα στον Δήμο Αλμωπίας, θα ανακατευτεί ξανά, προσδίδοντας νέο ενδιαφέρον στις εξελίξεις.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο κ. Μπάτσης, στις τελευταίες εκλογές έλαβε 1.002 σταυρούς καταλαμβάνοντας συνολικά την Πέμπτη θέση και ερχόμενος ως πρώτος από την δημοτική ενότητα Αριδαίας και αποτελεί υπολογίσιμη δύναμη, σε κάθε περίπτωση.
 
 
 
απο το meapopsi.gr

1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *