Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2018

Δήμος Πέλλας: Απαγόρευση του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους

Μήνυμα Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου για την καμπάνια απαγόρευσης του καπνίσματος σε κλειστούς χώρους!

“Ξεκινάμε από αύριο μια προσπάθεια να σταματήσουμε το κάπνισμα σε όλους τους κλειστούς χώρους. Είμαι βέβαιος ότι η πλειοψηφία των συνδημοτών μας θα δεχθεί με ικανοποίηση την πρωτοβουλία αυτή. Άλλωστε το να μην καπνίζουμε στους κλειστούς χώρους δεν είναι μόνο θέμα συμμόρφωσης στην ισχύουσα νομοθεσία αλλά είναι κυρίως θέμα πολιτισμού και σεβασμού απέναντι σε όλους όσοι δεν καπνίζουν.

Από τους επαγγελματίες και τους δημότες ζητάμε να στηρίξουν την πρωτοβουλία αυτή και να μην επιτρέπουν το κάπνισμα σε κανένα κλειστό χώρο.

Σκοπός μας είναι μέσα από μία σειρά δράσεων να ενημερώσουμε και να ευαισθητοποιήσουμε μεγάλους αλλά και μικρούς για το δικαίωμά μας να ζούμε σε καθαρό περιβάλλον χωρίς καπνό. Σε δεύτερο χρόνο και για όσους δεν δείξουν διάθεση συνεννόησης θα υπάρχουν αυστηροί έλεγχοι και συνέπειες όπως επιβάλλει ο ισχύων νόμος χωρίς διαχωρισμούς και εξαιρέσεις.

Ας συνεργαστούμε όλοι μαζί και ας αποδείξουμε ότι στο δήμο Πέλλας μπορούμε να σβήσουμε το τσιγάρο σε όλους τους κλειστούς χώρους εδώ και τώρα.

Η πρώτη δράση ξεκινάει το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Οκτωβρίου από 10.00 πμ έως 13.00 μμ στον πεζόδρομο των Γιαννιτσών.”

Γρηγόρης Στάμκος
Δήμαρχος Πέλλας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *