Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Πήρε Θεοδωρίδη ο Α.Σ. Γιαννιτσά

Την απόκτηση του 25 χρόνου επιθετικου Σωτήρη Θεοδωρίδη ανακοινωνει σήμερα ο Α.Σ. Γιαννιτσά. Οι επαφές είχαν αίσιο τέλος , για τον “κανονιέρη” του Ολυμπιακού Κυμίνων, ώστε να γίνει το πρώτο απόκτημα για την ομάδα της Πέλλας, αυτήν την μεταγραφική περίοδο. Ο 25χρονος σέντερ φορ (ύψους 1.89) ξεχώρισε παραγωγικά στα Κύμινα τα τελευταία χρόνια, στις πορείες πρωταθλητισμού στο τοπικό την τελευταία διετία, πετυχαίνοντας δυο γκολ και φέτος στη Γ´ Εθνική και 1 γκολ στο κύπελλο.

Μάλιστα, το ένα γκολ του Θεοδωρίδη ήρθε κόντρα στα… Γιαννιτσά, ο Θεοδωρίδης έχει θητεία ακόμα σε Καβάλα (Φούτμπολ Λιγκ), Οδυσσέα Κορδελιού, Άρη Ακροποτάμου, Ορφέα Ελευθερούπολης (όλες στη Γ´ Εθνική) και ΠΑΟΔ.

Ο ποδοσφαιριστής στις πρώτες του δηλώσεις στην νέα ομάδα μεταξύ άλλων τόνισε “Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεχίσω στην ομάδα των Γιαννιτσών, μια φιλόδοξη ομάδα πρώτα θα προσπαθήσω να δικαιώσω αυτούς που με επέλεξαν και πίστεψαν σε μένα ώστε η ομάδα να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.”

Η ομάδα των Γιαννιτσών, αναμένεται τις επόμενες μέρες, να ανακοινώσει άλλους 4 έμπειρους ποδοσφαιριστές, που έχει έρθει σε προφορική συμφωνία μαζί τους, μετά από υποδείξεις του τεχνικού κ. τίμου Καβακά, με σκοπό να καλύψει τα όποια κενά είχε η ομάδα σαν ρόστερ και να παρουσιάσει, ένα ακόμα καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό σύνολο στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *