Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Εύρυθμη η λειτουργία των σχολικών μονάδων του Δήμου Αλμωπίας

Σχολικές μονάδες του Δήμου Αλμωπίας επισκέφτηκε ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Χρήστος Χουρσόγλου, με σκοπό να ενημερωθεί για την εύρυθμη λειτουργία των σχολείων μετά από τα ακραία καιρικά φαινόμενα των προηγούμενων ημερών.

Ο Δήμος Αλμωπίας ανταποκρίθηκε αποτελεσματικά, ώστε να αντιμετωπιστούν όλα τα ζητήματα που προέκυψαν, ενώ σημαντική ήταν η συνεργασία με τους Διευθυντές.

Χωρίς προβλήματα εκτελούνται και τα δρομολόγια των ΚΤΕΛ που μεταφέρουν τους μαθητές.

Επίσης, ο κ. Χουρσόγλου συζήτησε με τους Διευθυντές των Λυκείων, σχετικά με την εκδήλωση βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών που θα διοργανώσει το επόμενο διάστημα ο Δήμος Αλμωπίας.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *