Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2019

Αφίσες με μήνυμα σε βουλευτές για την Συμφωνία των Πρεσπών στη Σκύδρα

Αφίσες με μήνυμα για την επικείμενη ψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών προς τους (κυβερνητικούς) βουλευτές της Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη και Γιάννη Σηφάκη γέμισε χθες το βράδυ η Σκύδρα.

Πρόκειται για μια καμπάνια διαμαρτυρίας από Ομάδες Πολιτών της Βόρειας Ελλάδας προς όλους τους βουλευτές, η οποία ξεκίνησε από χθες ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Να σημειωθεί ότι παρόμοιες αφίσες με τους βουλευτές, οι οποίοι πρόκειται να ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών έχουν γεμίσει περιοχές και πόλεις της Μακεδονίας.

Η αφισοκόλληση άρχισε από χθες το βράδυ σε όλες τις πόλεις της Μακεδονίας όπου πολιτεύονται οι βουλευτές και συγκεκριμένα (προς το παρόν τουλάχιστον) σε Σκύδρα Ιερισσό, Πολύγυρο και Κατερίνη.

Πάνω στις αφίσες είναι η φωτογραφία του βουλευτή και από κάτω αναγράφεται: «Εσύ θα προδώσεις τη Μακεδονία μας;»
 
 
 
 
απο το karatzova.com

1 comments:

  1. αυτες οι αφίσες δεν είναι καμπάνια διαμαρτυρίας, όπως γράφει το ρεπορτάζ σας. Αυτά είναι τραμπουκισμοί και καμπάνια μίσους και σκότους. Γυρνάνε τη χώρα μας δεκαετίες πίσω. Αλλά πότε τους ένοιαξε τους ακροδεξιπούς η χώρα. Μόνο την πάρτη τους κοιτάνε. Πάντως το το ειδησιογραφικό σας τμήμα έχει ευθύνη που τα αναπαράγει με αυτό τον τρόπο και δεν παίρνει θέση στη μισαλλοδοξία. Αυτό δεν είναι δημοσιογραφία. Γκεμπελισμός είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *