Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Μήνυμα - Επισστολή διαμαρτυρίας της ΔΗΜ.ΤΟ Αλμωπίας προς τον τοπικό βουλευτή κ. Σηφάκη

Λίγους μήνες πριν, στις 4/11 Κύριε Σηφάκη σταθήκατε καμαρωτός δίπλα σε άλλους επίσημους προσκεκλημένους του Δημάρχου Αλμωπίας, στην εξέδρα της παρέλασης για την απελευθέρωση της Αριδαίας. 
 
Εκεί προς στιγμήν πιστέψαμε πως αν και επισκέπτης – γαμπρός στην Αλμωπία, έστω και αργά καταλάβατε σε ποια Ιερά και βαμμένα με Ελληνικό αίμα χώματα πατάτε. Σας είδαμε να τραγουδάτε μαζί με όλους τους περήφανους Άλμωπες το εμβατήριο μας… το ‘’Μακεδονία ξακουστή’’. Δυστυχώς πέσαμε έξω, δυστυχώς καταλαβαίνουμε πλέον πως απλά μας ειρωνευόσασταν, μας περιπαίζατε. Είναι λυπηρό το ότι εσείς ένας Λέσβιος στην καταγωγή που η Αλμωπία σας τίμησε και σας εξέλεξε βουλευτή, περιπαίζετε τους κατοίκους της και αγνοείτε στοιχειωδώς την Ένδοξη ιστορίας της. Συναινείτε με την ψήφο σας σε ένα Εθνικό έγκλημα για το οποίο ο λαός της Πέλλας δεν σας έχει δώσει καμιά εξουσιοδότηση. Είστε κι εσείς πρόθυμος να βάλετε την υπογραφή σας σε μια κάκιστη και επιζήμια για την πατρίδα μας συμφωνία με μοναδικό γνώμονα την εκπλήρωση των εμμονικών σας ιδεολογικών καταβολών. Την Αλμωπία την απελευθέρωσε ο Θρυλικός Παπανίκανδρος ο οποίος συνέχισε τον αγώνα του καπετάν Γαρέφη και μια μέρα σαν εκείνη, στην παρέλαση που εσείς καμαρώνατε δίπλα μας, ύψωσε την Ελληνική σημαία ξανά στα Ιερά Ελληνικά χώματα. 
 
Για να μαθαίνετε αγαπητέ επισκέπτη κε Σηφάκη μερικά μόνο από τα ονόματα των Ηρώων μας που συμμετείχαν στον απελευθερωτικό αγώνα της Αλμωπίας και σίγουρα τα ακούτε στα καφενεία που κάνετε την προπαγάνδα σας… Αμπάρης, Βέσκος, Τσώτσος, Λιόλιος, Τζάκος, Μπίνος, Σιώπης, Παλιούρης, Κουβάτσης, Σιβένας, Πόπτσης, Μλαδένης και εκατοντάδες ακόμη. Όλοι αυτοί μπορεί να μην μιλούσαν άπταιστα Ελληνικά και να χρησιμοποιούσαν ένα τοπικό γλωσσικό μόρφωμα λόγω έλλειψης Δασκάλων αλλά όταν πήγαιναν στην Εκκλησία, άκουγαν και υμνούσαν τον Θεό τους στα Ελληνικά ως Έλληνες Χριστιανοί… Έναν Θεό στον οποίο προσεύχονταν να τους κρατήσει ζωντανούς για να προλάβουν να δουν ελεύθερη την Πατρίδα τους την Ελλάδα, την Μακεδονία, την Αλμωπία. Τώρα την ύστατη στιγμή πριν την ολέθρια υπογραφή, για την οποία σας υπενθυμίζουμε πως δεν έχετε εξουσιοδότηση από τον λαό της Αλμωπίας και της Πέλλας, σας καλούμε να επανεξετάσετε την πρόθεση σας και να μην υπογράψετε την κατάπτυστη αυτή συμφωνία παράδοσης της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς. Ειδάλλως ο λαός της Αλμωπίας και η Ελληνική Ιστορία θα σας καταγράψει με μελανά και ανεξίτηλα γράμματα στις μαύρες σελίδες της. Όπως κε Σηφάκη η πατρίδα σας η Λέσβος είναι Ελλάδα, έτσι και η Μακεδονία είναι Ελλάδα.

Ο Πρόεδρος
Τζάτσης Γιώργος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *