Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Οι Κομμωτές του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ σαρώνουν τα Βραβεία στους διαγωνισμούς!

Άλλη μια διάκριση για τους Κομμωτές του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ !!!

Το βραβείο της τρίτης θέσης στο 23ο Βαλκανικό Φεστιβάλ Κομμωτικής στη Θεσσαλονίκη απέσπασε ο σπουδαστής μας Παυλίδης Ελευθέριος συνεχίζοντας τις σπουδαίες επιδόσεις του από πέρυσι.

Στο όμορφο Grand Hotel Palace διεξήχθη ο διαγωνισμός και το ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ εκπροσωπήθηκε επάξια ενώ η περιοχή μας έγινε ακόμη για μια φορά γνωστή για το υψηλό επίπεδο κατάρτισης που προσφέρει στους σπουδαστές μας. Βραβείο συμμετοχής έλαβε και ο Μαντάς Αναστάσιος.


Είμαστε περήφανοι τόσο για τους σπουδαστές και τις επιδόσεις τους, όσο και για τους υπεύθυνους εκπαιδευτές κ. Νικολάου και κ .Πανουργιά που τους υποστηρίζουν καθοδηγητικά.

Θερμά συγχαρητήρια για τις σπουδαίες επιδόσεις και ευχόμαστε πάντα επιτυχίες!

Σας καμαρώνουμε....

Με εκτίμηση

Ο Διευθυντής του ΙΕΚ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Γιόρτσος Α. Γεώργιος

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *