Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019

Κοπή Βασιλόπιτας αθλητικού συλλόγου ΟΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ

Κοπή Βασιλόπιτας 

Αγαπητοί γονείς 

Το διοικητικό συμβούλιο του αθλητικού συλλόγου ΟΙ ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΕΣ ΑΜΑΖΟΝΕΣ Ν.ΠΕΛΛΑΣ σας ενημερώνει και σας καλεί την Κυριακή 24/2/2109 και ώρα 3.00 μμ στο αθλητικό κέντρο ΑΘΛΟΠΟΛΙΣ στην κοπή της ετήσιας βασιλόπιτας , με την παρουσία των κοριτσιών , όλων των τμημάτων ( νεανίδων – κορασίδων – προκορασίδων ) .

Στην εκδήλωση είναι προσκεκλημένοι : Όλοι οι γονείς των αμαζόνων ο δήμαρχος Πέλλας , δημοτικοί σύμβουλοι , ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ. Πέλλας και αντιπρόεδρος της Ε.Π.Ο , ο πρόεδρος του F.C. Γιαννιτσών , ο υπεύθυνος οικονομικών θεμάτων της Ε.Π.Ο και άλλοι αθλητικοί παράγοντες.

Μετά την κοπή της βασιλόπιτας , θα ακολουθήσουν φιλικά παιχνίδια με τις ακαδημίες ποδοσφαίρου : Μπέμπηδες , Κένταυρος , Αραβησσός 



Για το Διοικητικό Συμβούλιο 


Ο πρόεδρος : Φάκκας Απόστολος 

Ο αντιπρόεδρος : Παπιάς Ζώσιμος 


Για το τεχνικό τιμ

Αβραμίδης Δημήτριος : Καθηγητής Φυσ. Αγωγής / Προπον. Ποδοσφαίρου 

Κυριακή Λαζαρίδου : υπεύθυνη τμήματος Γιαννιτσών 698597572

Μαρία Παρίσου : υπεύθυνη τμήματος Μυλοτόπου 6980030816

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *