Τετάρτη, 20 Φεβρουαρίου 2019

Τελετή βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών από το Δήμο Αλμωπίας

Τελετή βράβευσης των επιτυχόντων μαθητών των Πανελλαδικών Εξετάσεων της σχολικής περιόδου 2017 – 2018, πραγματοποίησε την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου ο Δήμος Αλμωπίας για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Στο κατάμεστο από κόσμο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας, τιμήθηκε η προσπάθεια των σημερινών πρωτοετών φοιτητών της περιοχής μας, οι οποίοι έδωσαν έναν μεγάλο αγώνα, έχοντας στο πλευρό τους, τους γονείς και τους καθηγητές τους και πέτυχαν τους στόχους τους, με την εισαγωγή τους στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας.

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας κ. Δημήτρης Μπίνος καλωσόρισε όλο τον κόσμο και έκανε εκτενή αναφορά σε όλα αυτά τα παιδιά που με τα εφόδια που τους παρέχει το σχολείο, περνούν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Απευθυνόμενος στους φοιτητές, τους κάλεσε να μη διστάσουν να επικοινωνήσουν μαζί του για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίσουν. Επίσης, τους ευχήθηκε καλή πρόοδο σε ότι επέλεξαν να κάνουν και εκπλήρωση των στόχων τους, ενώ παράλληλα συνεχάρη τους γονείς που αυτές τις δύσκολες εποχές κάνουν το καλύτερο για τα παιδιά τους. Ο Δήμαρχος συνεχάρη τους συνεργάτες του, που συνέβαλαν στην άψογη διοργάνωση.

Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας κ. Χρήστος Χουρσόγλου, ο οποίος έφερε το βάρος της διοργάνωσης της εκδήλωσης, καλωσόρισε με τη σειρά του τους μαθητές και εξέφρασε τις θερμές ευχές του για μια καλή φοιτητική ζωή.

Χορηγός της εκδήλωσης, ήταν η Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών. Στους σημερινούς φοιτητές μοιράστηκε και από ένα αναμνηστικό δώρο. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Αντιδήμαρχος κ. Γιάννης Ρώσσης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *