Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Ανακοινώθηκαν οι πρώτοι 7 υποψήφιοι του Δημήτρη Γιάννου για το Δήμο Έδεσσας

Ο εκλογικός μας αγώνας αρχίζει!

Θα είναι, όπως πάντα, ένας έντιμος και σεμνός αγώνας.

Θα προβάλουμε το έργο μας και το σχέδιό μας για τον τόπο, με αίσθημα ευθύνης και χωρίς καμία διάθεση για αντιπαλότητες και εντάσεις.

Δίπλα στα παλιά και καταξιωμένα, εκλεγμένα ή μη, αυτοδιοικητικά στελέχη της "Δημοτικής Πρωτοβουλίας Έδεσσα - Βεγορίτιδα" κατεβαίνουν στις εκλογές νέοι άνθρωποι, που έχουν και αυτοί διάθεση για δουλειά και προσφορά.

Άνθρωποι καταξιωμένοι, ο καθένας στο χώρο του, που μπολιάζουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το ψηφοδέλτιο της "Δημοτικής Πρωτοβουλίας Έδεσσα - Βεγορίτιδα".

Ο Θανάσης Δημητριάδης, ο Πέτρος Μπαγγέας, η Ελίνα Μπάρτζιου, ο Σωτήρης Νατσώλης, ο Γιάννης Πιλαλίδης, η Ντίνα Πλιούτα και η Μαρία Χατζηαργυρίου, είναι νέοι άνθρωποι, με όραμα και αγάπη για τον τόπο μας. Τους καλωσορίζω στην "Δημοτική Πρωτοβουλία Έδεσσα - Βεγορίτιδα"!


Δημήτρης Γιάννου
Δήμαρχος Έδεσσας

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *