Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Ο Αντρέας Πουσίνης υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στους Προμάχους.Ο πατέρας του είναι ελεύθερος επαγγελματίας, ενώ η μητέρα του συνεχώς εργάζετε στον ιδιωτικό τομέα.

Κανένα μέλος της οικογένειάς του δεν έχει ασχοληθεί με την πολιτική.
Ο Αντρέας λοιπόν, διεκδικεί την ψήφο των Δημοτών της Αλμωπίας ως δημοτικός σύμβουλος, με την παραταξη του Κου Μπίνου Δημήτρη.

Για τον συγκεκριμένο νεαρό, πιστεύω, πως θεωρεί σημαντικό να ''κυνηγάς το όνειρό σου''. Να προσπαθείς, να επιμένεις, να μην το βάζεις κάτω.

Να αποκτάς εφόδια που θα σε βοηθήσουν να είσαι χρήσιμος στη κοινωνία. 
Στο πρόσωπο του ως κύριος τίτλος θα μπορούσε να μπει η λέξη επικοινωνία.

Η επικοινωνία διαδραματίζει σημαντικό λόγο ακόμα και στον ελεύθερό του χρόνο. Άλλωστε λένε ότι στον ελεύθερο σου χρόνο κάνεις αυτό που αγαπάς πραγματικά.Εργασία,συζητήσεις με φίλους,πολιτικές εξελίξεις και τα προβλήματα της τοπικής κοινωνίας είναι τα βασικά θέματα που τον απασχολούν.

Στο ερώτημα μου "γιατί πας να μπλέξεις" απάντησε ότι "το προσωπικό μου χρέος είναι να συμβάλλω στη βελτίωση της κοινωνίας και όχι να παρατηρώ απαθής τη φθορά της. Πάντα με ενδιέφερε η πολιτική σε ένα γενικότερο πλαίσιο, χωρίς όμως μέχρι σήμερα να έχω ασχοληθεί ενεργά. Μου αρέσει να ενημερώνομαι, να διαβάζω και να γνωρίζω όσο είναι δυνατόν περισσότερο το τι γίνεται στην πολιτική ζωή της χώρας. Όμως, εδώ μιλάμε για την τοπική αυτοδιοίκηση που σημαίνει άμεση σχέση του υποψηφίου με τον ψηφοφόρο! Αυτό από μόνο του είναι πολύ γοητευτικό." 

Το Όραμα του για τον ''Δήμο Αλμωπίας'', είναι πολύ προοδευτικό.

"Οραματίζομαι έναν δήμο που θα δίνει τη δυνατότητα στους δημότες του να εξελίσσονται ,να μαθαίνουν αλλά και να ψυχαγωγούνται. Έναν δήμο που οι νέοι άνθρωποι θα χαίρονται να τον ζούν. Είμαστε το φωτεινό αύριο ενάντια στο βαλτωμένο σήμερα και σείς, μπορείτε να μας δώσετε τη δύναμη να κάνουμε τα λόγια μας πράξεις".

Η είδηση ότι θα κατέβει υποψήφιος μπορεί να εξέπληξε κάποιους, ωστόσο για τους φίλους του - όπως φαίνεται - ήταν κάτι πολύ φυσιολογικό.

Πολλές σκέψεις πέρασαν απ’ το μυαλό μου: Απο που κι ως που ο Αντρέας; Άραγε αξίζει; Έχει τις απαραίτητες γνώσεις; Θα τα προλαβαίνει όλα όπως θέλει;

Μετά από πολύ σκέψη κατέληξα στο εξής: Είναι νέος και άπειρος αλλά σίγουρα είναι ένας σκληρά εργαζόμενος που λατρεύει τον τόπο του γιατί τον περπατά από μικρός και θέλει να προσφέρει, με όλη του την καρδιά.

Πιστεύει πως στη ζωή πρέπει να δοκιμάζουμε τις αντοχές μας και να πηγαίνουμε μπροστά.
Άλλωστε η γνώση δεν σταματάει ποτέ.

Ο λόγος της απόφασης του αυτής είναι η αγάπη του για τον δήμο αυτόν που μεγάλωσε και διαμένει , η αγάπη και ο σεβασμός για τους συνανθρώπους του, το σχέδιο της παράταξης αλλά και η αποστασιοποίηση της από κομματικές κατευθύνσεις!! Με ειλικρίνεια και διαφάνεια.

Εκπροσωπώντας την νέα γενιά, επιθυμεί διακαώς να βοηθήσει και να στηρίξει τον τόπο του.
Προτεραιότητα και στόχος του είναι να ξαναστρέψει όλα τα βλέμματα στην Αλμωπία μας διευρύνοντας με σχέδιο και όραμα τις προοπτικές ανάπτυξης και δημιουργώντας καλλίτερες συνθήκες στον αγροτικό τομέα, την παιδεία,τον τουρισμό και σε πολλά άλλα.

Τώρα είναι η μεγάλη ευκαιρία των πολιτών να δείξουν τη δύναμή τους και να αποφασίσουν οι ίδιοι για το μέλλον της Αλμωπίας και το μέλλον των παιδιών τους. 


Επιμέλεια Δ.Μεσκίνης

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *