Δευτέρα 25 Μαρτίου 2019

Συμμετείχε ο ΦΟ Αριδαίας στο «Trashtag Challenge»

Μέλη του Φ.Ο. Αριδαίας αποδέχτηκαν την πρόκληση-πρόσκληση και συμμετείχαν στο #trashtag challenge καθαρίζοντας από σκουπίδια παραποτάμια περιοχή της Αριδαίας το πρωινό της Κυριακής 24/3.

Γιώργος Αποστολίδης: Δύο ώρες, 25 εθελοντές, 85 σακούλες γεμάτες σκουπίδια. Συγχαρητήρια σε όλους!


Tι είναι το «Trashtag Challenge»

Είναι πανεύκολο και πάνω από όλα ακίνδυνο: Για να συμμετάσχει κάποιος στο viral challenge, το μόνο που χρειάζεται να κάνει είναι να εντοπίσει μια περιοχή γεμάτη με απορρίμματα ή έστω έναν ξεχειλισμένο κάδο, να τα καθαρίσει και στη συνέχεια να δημοσιεύσει φωτογραφίες το «πριν» και το «μετά», χρησιμοποιώντας, φυσικά το hashtag #trashtag.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο challenge δεν είναι καινούργιο. Κυκλοφορεί από το 2015, όταν η UCO, εταιρία που κατασκευάζει εξοπλισμό για κάμπινγκ, ορειβασία και άλλες υπαίθριες δραστηριότητες, είχε ξεκινήσει το πρότζεκτ #TrashTag, ενθαρρύνοντας τον κόσμο να συλλέξει 10.000 απορρίμματα από την φύση μέχρι τον Οκτώβριο του 2016. Ωστόσο, μετά από λίγο καιρό ξεχάστηκε.

Τις τελευταίες εβδομάδες, όμως η πρωτοβουλία άρχισε ξανά να «εξαπλώνεται» με εκατοντάδες χρήστες να διαφημίζουν την ιδέα, προσκαλώντας άλλους να βρουν «ένα μέρος που χρειάζεται καθάρισμα» και να τραβήξουν μια φωτογραφία όταν «θα έχουν κάνει κάτι γι’ αυτό».

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *