Τρίτη 16 Απριλίου 2019

Γιώργος Αποστολίδης: "Μετά από 3 σχεδόν χρόνια ως πρόεδρος του Φ.Ο. Αριδαίας ένιωσα πιο περήφανος από ποτέ"

Χθες, μετά από 3 σχεδόν χρόνια ως πρόεδρος του Φ.Ο. Αριδαίας ένιωσα μία από τις πιο περήφανες στιγμές που ανήκω σε αυτόν τον Σύλλογο, που συνεργάζομαι με αυτά τα μέλη του Συλλόγου, αλλά το κυριότερο, ένιωσα περήφανος για πολλούς συνανθρώπους μου.

Γιατί;

ΓΙΑΤΙ καταφέραμε σε συνεργασία με το ΕΠΑΛ Αριδαίας και πραγματοποιήσαμε το μεγαλύτερο σε συμμετοχές σεμινάριο καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης πανελλαδικά, ΓΙΑΤΙ μπορώ πλέον να βοηθήσω κάποιον και ενδεχομένως να σώσω τη ζωή κάποιου ο οποίος έχει πάθει ανακοπή καρδιάς, ΓΙΑΤΙ είδα πάνω από 80 συνανθρώπους της περιοχής μου κάθε ηλικίας να δείχνουν ενδιαφέρον, να αφήνουν μια ξένοιαστη Κυριακή τους, να ξοδεύουν έστω και λίγο από το υστέρημά τους για να γίνουν κι αυτοί πιστοποιημένοι ανανήπτες!

Όταν ξεκίνησε αυτή η προσπάθεια με την αρχική ενημέρωση στις 14 Δεκεμβρίου 2018 πολλοί μας αποθάρρυναν λέγοντάς μας πως κι άλλοι το ξεκίνησαν αλλά έμειναν στα λόγια, πως δε θα έχουμε ούτε τις ελάχιστες συμμετοχές, πως τα χρήματα για απινιδωτή (το μηχάνημα που δίνει ρεύμα στην καρδιά) είναι αρκετά. 

Εμείς χθες κάναμε το δεύτερο και πιο σημαντικό βήμα, πλέον υπάρχουν στην ευρύτερη περιοχή της Αριδαίας πάνω από 80 πιστοποιημένοι ανανήπτες για τη βασική υποστήριξη ζωής με τη χρήση εξωτερικού αυτόματου απινιδωτή. 

Τι έμεινε; Το τρίτο βήμα και το πιο ουσιαστικό, η αγορά απινιδωτών, αφού δεν υπάρχει ούτε ένας στην περιοχή της Αλμωπίας, όταν στην Ολλανδία υπάρχει ένας σε κάθε οικοδομικό τετράγωνο!!!
Σε αυτό το βήμα είπαμε να βάλουμε και λίγη τρέλα και απευθυνθήκαμε στα ΚΕΝΤΡΙΚΑ! Έτσι, θα πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση με τα δύο αδέρφια Sakis Karpas και Alexandros Karpas, που θα κάνουν τις ομάδες τους και θα διαγωνιστούν σε έναν τρελό αγώνα μπάσκετ στις 29 Απριλίου (Δεύτερη μέρα Πάσχα) στο κλειστό γυμναστήριο Αριδαίας με σκοπό την οικονομική ενίσχυση για την αγορά του πρώτου απινιδωτή στην περιοχή της Αλμωπίας.

Τελικά, σωτηρία υπάρχει και βρίσκεται μέσα μας!
 
 

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *