Τρίτη, 16 Απριλίου 2019

Αποσύρει την υποψηφιότητά του ο Γιάννης Σόντρας στο Δήμο Έδεσσας

Συμπολίτες και συμπολίτισσες.

Η παράταξή μας, στην πολύχρονη αυτοδιοικητική της διαδρομή, στάθηκε πάντα στο ύψος των περιστάσεων με σοβαρότητα, υπευθυνότητα, ανιδιοτέλεια και αξιοπρέπεια.

Υπερασπιζόμενοι αυτές τις αρχές και έντονα προβληματισμένοι από την τρέχουσα κοινωνικοπολιτική συγκυρία, σας ενημερώνουμε ότι με ομόφωνη απόφασή μας, θα απέχουμε από τις επικείμενες εκλογές, αρνούμενοι να νομιμοποιήσουμε με τη συμμετοχή μας, την καιροσκοπική περιδίνηση προσώπων και συνδυασμών στην εκλογική διαδικασία.

Η απόφασή μας αυτή, που αποτελεί πράξη ευθύνης για τον τόπο και σεβασμού στην ιστορία της Παράταξης, προσδοκούμε να δημιουργήσει τις αναγκαίες συνθήκες ζύμωσης και προβληματισμού στην κοινωνία, για το καλύτερο δυνατό εκλογικό αποτέλεσμα.

Τέλος, όντας ενεργοί πολίτες, είναι αυτονόητο ότι θα συνεχίσουμε να αγωνιούμε για το μέλλον του τόπου και να αγωνιζόμαστε με την ίδια αγάπη και διάθεση, για την πρόοδο και την ευημερία του.


Ο επικεφαλής της Παράταξης
ΣΟΝΤΡΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *