Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Ιορδάνα Ιωσηφίδου – Σμήνα: Επέλεξα να συμμετέχω στο συνδυασμό «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» με το χέρι στην καρδιά

Ως ενεργός πολίτης και ως άνθρωπος που ενδιαφέρεται για τον τόπο του, αποφάσισα να θέσω τον εαυτό μου στην κρίση των συμπολιτών μας.

Από το 2011 συμμετείχα στο Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας, από το οποίο αποφοίτησαν τα παιδιά μου, ενώ κατά τα έτη 2016 – 2018 διετέλεσα Πρόεδρος. Το 2018 εκλέχθηκα Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Γυμνασίου Αριδαίας. Η ενασχόλησή μου αυτή, μου έδωσε τη δυνατότητα να έρθω σε επαφή με τα ζητήματα που απασχολούν τη σχολική κοινότητα και προσπάθησα πάντα σε συνεργασία με τους γονείς, τους δασκάλους και φυσικά τη Δημοτική Αρχή, να συμβάλλω στην εύρεση λύσεων.

Κατά τη δημοτική περίοδο που διανύουμε, ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Μπίνος μου έκανε την τιμή να με προτείνει ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αλμωπίας (ΔΗ.Κ.Ε.Α.). Κατά τη διάρκεια της θητείας μας, καταφέραμε να νοικοκυρέψουμε σημαντικά την Επιχείρηση και να την ανεβάσουμε ακόμα πιο ψηλά, μέσα από πολιτιστικές δράσεις, αλλά κυρίως μέσα από το σημαντικό κοινωνικό έργο που επιτελεί με τις δομές της.

Φυσικά, όλες αυτές οι αρμοδιότητες που μου ανατέθηκαν αυτά τα χρόνια, ήταν άμισθες. Η ενασχόλησή μου, πηγάζει πάντοτε από την αγάπη μου για αυτόν τον τόπο και τη διάθεσή μου για προσφορά. Είναι πεποίθησή μου, ότι ο εθελοντισμός είναι στάση ζωής και θεωρώ ότι ο κάθε ενεργός πολίτης με το παράδειγμά του μπορεί να φέρει την αλλαγή.

Επέλεξα να συμμετέχω στο συνδυασμό «Η Αλμωπία της Καρδιάς μας» του Δημήτρη Μπίνου, γιατί ακριβώς πιστεύω πολύ σε αυτό που μαρτυρά και το παραπάνω όνομα: Στις επιλογές που γίνονται με το χέρι στην καρδιά. Θεωρώ ότι ο Δήμαρχος με την πορεία του απέδειξε ότι βάζει πάνω απ’ όλα το συμφέρον του τόπου και αφήνει στην άκρη μικροπολιτικές σκοπιμότητες και προσωπικές φιλοδοξίες. Με απλά λόγια, είναι ένας άνθρωπος τίμιος, καθαρός, με ήθος και αξίες. Γι’ αυτό, είναι τιμή μου που συμμετέχω κι εγώ στην προσπάθειά του, η οποία είμαι βέβαιη πως θα οδηγήσει στη δικαίωση και στη συνέχιση της προσπάθειας που ξεκίνησε το 2014.

Σας ευχαριστώ και σας ζητώ να με εμπιστευτείτε και να με τιμήσετε με την ψήφο σας.

Ιορδάνα Ιωσηφίδου – Σμήνα
Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος
με τον συνδυασμό του Δημήτρη Μπίνου
«Η Αλμωπία της Καρδιάς μας»

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *