Τετάρτη 8 Μαΐου 2019

Πανταζής Χαράλαμπος: Εμείς σίγουρα έχουμε γνωριστεί..

Εμείς σίγουρα έχουμε γνωριστεί.


Στο γήπεδα ως προπονητής και παίκτες ή ως φίλαθλοι . Στην επαγγελματική μας ζωή, ως πελάτης στα καταστήματα σας ή ως υπάλληλος στην υπηρεσία μου. Στην καθημερινότητα μας ως πολίτες αυτού του ευλογημένου τόπου, σε χαρές και λύπες.

Είναι πολλά τα χρόνια που γνωριζόμαστε.

Με το θάρρος αυτής της γνωριμίας και με την επιθυμία να είμαι χρήσιμος σε αυτήν την σχέση μετά από ώριμη σκέψη, ζητώ να με ψηφίσετε στις δημοτικές εκλογές του 2019, δυναμώνοντας αυτή την σχέση εμπιστοσύνης, φιλίας, αγώνων και αυταπάρνησης. Ανοίγοντας έτσι ένα νέο κεφάλαιο στην ενδιαφέρουσα γνωριμία μας.

Σας δίνω λόγο καρδιάς, ότι θα τιμήσω με το παραπάνω αυτήν την ψήφο και με την βοήθεια του Θεού θα προσπαθήσω να την κάνω έργα για όλους μας.

Υ.Σ.

Και για όσους δεν με ξέρετε ή πιθανά δεν με θυμάστε αυτή η εκλογική αναμέτρηση είναι μία καλή ευκαιρία να γνωριστούμε και να είστε σίγουροι ότι δεν θα σας απογοητεύσω


Με εκτίμηση

Πανταζής Χαράλαμπος ( Μπάμπης )

Οικονομολόγος

Υπάλληλος Ο.Α.Ε.Δ.


“Ν΄ αγαπάς την ευθύνη. Να λες: Εγώ, εγώ μονάχος μου έχω χρέος να σώσω τη γης. Αν δε σωθεί, εγώ φταίω.

Νίκος Καζαντζάκης.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *