Τετάρτη, 10 Απριλίου 2019

Ντόπιοι Μακεδόνες Θεοδωράκι Πέλλας: Γιατί κάποιος να "αλληθωρίζει" προς τα Σκόπια..

Προσπαθούμε να καταλάβουμε το σκεπτικό των σκοπιανολάγνων και εξήγηση δεν μπορούμε να δώσουμε. Πως είναι δυνατόν κάποιος να απαρνιέται την Ελλάδα για χάρη ενός κρατιδίου, το οποίο:

α) σε καμία περίπτωση δεν έχει το ιστορικό βάθος της Ελλάδας. Το ελληνικό έθνος έχει διανύσει μια ιστορική πορεία 4.000 ετών. Έχει υπάρξει πρωτοπόρο (πρωτοπόρο σημαίνει ότι έθεσε την πρώτη πορεία. Δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι έχει ανακαλύψει τα πάντα) σε πολλούς τομείς όπως οι τέχνες, οι επιστήμες, ο πολιτισμός. Ακόμη και σήμερα αποτελεί σημείο αναφοράς. Αντίθετα, τα Σκόπια όχι μόνο δεν έχουν εθνική συνείδηση, αλλά προσπαθούν να καπηλευτούν μια ταυτότητα που δεν τους ανήκει.

β) ακόμη και τώρα που η Ελλάδα είναι παρηκμασμένη, το ΑΕΠ του είναι κατά πολύ μικρότερο από της Ελλάδας;

Συνεπώς, δεν υπάρχει καμία λογική στο να απαρνιέται κάποιος την Ελλάδα, "αλληθωρίζοντας" προς τα Σκόπια..

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *