Κυριακή 19 Μαΐου 2019

Άξιος πρωταθλητής ΕΚΑΣΚΕΜ 2019 ο ΦΟ Αριδαίας - Στη Γ' εθνική κατηγορία [ΕΙΚΟΝΕΣ]

Φ.Ο. ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΚΑΣΚΕΜ 2019 

ΑΕΤΟΙ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΦΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ 68-70 

Με παλικαρίσια νίκη η ομάδας πήρε το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ και του χρόνου θα αγωνίζεται στη Γ’ Εθνική κατηγορία!




Γιώργος Αποστολίδης: Πέρσι τέτοιο καιρό έγραφα για τους "αποτυχημένους" για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ειρωνευόμενος φυσικά γιατί η επιτυχία ήταν μεγάλη ούτως ή άλλως και κατέληγα με το εξής "Και που ξέρετε; Ίσως κάποια στιγμή να πετύχουμε ως αποτυχημένοι..."Ε αυτή η στιγμή ήρθε! Με την ίδια "αποτυχημένη" συνταγή, χωρίς να αλλάξουμε απολύτως τί πο τα! Με την ίδια φιλοσοφία, με το ίδιο οικογενειακό κλίμα, με τον ίδιο αυτοσαρκασμό στις ήττες, με το ίδιο χιούμορ στα δύσκολα, με τους ίδιους "αποτυχημένους" τριών χρόνων!

Μόνο περηφάνια γι αυτά τα παλικάρια που δεν τα παράτησαν ΠΟΤΕ!











Δημήτρης Μακρόπουλος: 21 χρόνια μετά φτάσαμε επιτέλους στην κορυφή. Πολλοί χαμένοι τελικοι, πολλές δεύτερες θέσεις, πάντα φτάναμε στην πηγή αλλά δεν τα καταφέρναμε. Σήμερα είναι μια μεγάλη μέρα για τον μεγαλύτερο σύλλογο μπάσκετ της Πέλλας. Μια ιστορική στιγμή για τον ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟ ΌΜΙΛΟ ΑΡΙΔΑΙΑΣ και για την Αλμωπία. Οι κόποι πολλών ετών ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπαίκτες μου, τον προπονητή, όλους τους ανθρώπους της διοίκησης και τον πρόεδρο που αφιέρωσαν τον χρόνο τους, τον κόπο τους, τα λεφτά τους, την διάθεση τους για αυτό το κατόρθωμα. Θα ήθελα να ζητήσω συγνώμη από όλους όσους στεναχωρησα όλα αυτά τα χρόνια και αυτήν την σεζόν. Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, την σύζυγό μου και την κόρη μου, για την υπομονή τους για τον οικογενειακό χρόνο που τους έκλεψα, για να λείπω από το σπίτι στις προπονήσεις και τους αγώνες.



Θέμης Παπαβρααμ: 21 χρόνια ήταν πολλα! Πρωταθλητές!


1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *