Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

Καίτη Παλίκογλου: "Την Κυριακή αποφασίζουμε για το μέλλον της Αλμωπίας μας"

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον υποψήφιο δήμαρχο Σάκη Χατζηδημητρίου για την τιμή που μου έκανε να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο ενωμένοι για την Αλμωπία και να τον συγχαρώ για το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής, το όποιο τον έφερε στην πρώτη θέση.

Ακόμη θα ήθελα να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους 1319 πολίτες της Αλμωπίας που με τίμησαν με την ψήφο τους και όλους όσους συνάντησα ξανά σ' αυτήν τη διαδρομή και μου προσέφεραν την αγάπη και τη θετική τους ενέργεια.

Νιώθω μεγάλη χαρά, αλλά και υπευθυνότητα ώστε να εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό του τόπου μας και του κάθε δημότη ξεχωριστά.

Την Κυριακή αποφασίζουμε για το μέλλον της Αλμωπίας. Ψηφίζουμε για δήμαρχο τον Σάκη Χατζηδημητριου κ τον συνδυασμό του Ενωμένοι για την Αλμωπία."


Με τιμή
Καίτη Παλίκογλου



1 comments:

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *