Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Οι υποψήφιοι σύμβουλοι του συνδυασμού "Η Πέλλα πάνω απ΄όλα" της Κοινότητας Πέλλας

Φίλες και φίλοι στις επερχόμενες αυτό διοικητικές εκλογές θα αποφασίσουμε σε ποιους ανθρώπους θα αναθέσουμε την ευθύνη να μας εκπροσωπήσουν και να διοικήσουν έντιμα και αποτελεσματικά την δημοτική ενότητα Πέλλας. 

Εμείς συγκροτήσαμε το συνδυασμό μας με μοναδικά κριτήρια τις ικανότητες των υποψηφίων, την αγάπη τους για τον τόπο μας τη διάθεσή τους για ανυστερόβουλη προσφορά. Απαλλαγμένοι από πολιτικές και κομματικές δεσμεύσεις και σκοπιμότητες, απορρίπτοντας κάθε είδους διακρίσεις, με απόλυτο αίσθημα ευθύνης, σας ενημερώνουμε για τη συμμετοχή μας στην εκλογική αναμέτρηση και δεσμευόμαστε απέναντί σας ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας για την ουσιαστική αναβάθμιση της Πέλλας. 

Εμπιστευθείτε μας και Επιλέξτε μας, επειδή εμείς ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ.

Οι υποψήφιοι είναι οι εξής:

1. ΑΒΡΑΑΜ ΘΩΜΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
2. ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
3. ΓΚΑΝΤΣΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ
4. ΓΚΕΛΤΣΟΥ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΤΟΥ ΣΩΤΗΡΙΟΥ
5. ΔΕΛΗΛΑΜΠΑΚΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ
6. ΚΟΥΤΣΟΥ ΕΛΕΝΗ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ
7. ΜΑΖΝΗ ΙΟΡΔΑΝΑ ΤΟΥ ΤΡΥΦΩΝ
8. ΜΕΡΕΜΗΤΣΑΚΗ ΕΥΦΡΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΑΝΕΣΤΗ
9. ΣΤΕΡΓΙΟΥΛΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *