Δευτέρα 6 Μαΐου 2019

Με πλήρη τον αριθμό υποψηφίων κατατέθηκε ο συνδυασμός νίκης - Εγκαίνια εκλογικού κέντρου "Πέλλα - Δήμος για Όλους"

Το απόγευμα της Κυριακής 5 Μαΐου κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Γιαννιτσών ο συνδυασμός ΠΕΛΛΑ – ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ με πλήρη την σύνθεση υποψηφίων δημοτικών και τοπικών συμβούλων. 

 Σημαντική είναι η παρουσία νέων ανθρώπων από διαφορετικούς πολιτικούς χώρους, αλλά και η διάθεση συμμετοχής στα κοινά για την αναπτυξιακή πορεία του δήμου. Ανάμεσά τους έμπειροι δημοτικοί σύμβουλοι, νέοι επαγγελματίες και αγρότες, άνθρωποι από κάθε εργασιακό χώρο και σημαντική και μεγάλη συμμετοχή των γυναικών. 

Όλοι μαζί σε ένα συγκροτημένο συμβούλιο του Δήμου Πέλλας, έχουν στόχο τις αλλαγές στην καθημερινότητα του πολίτη που δυστυχώς τα τελευταία χρόνια δεν παρουσίασε καμία βελτίωση. Έναν δήμο σύγχρονο και ανοιχτό σε όλους τους δημότες. Οι προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού θα παρουσιαστούν στο έντυπο πρόγραμμα που έχει τυπωθεί και μέσα σε αυτές επισημαίνεται η ανάγκη δράσεων που θα αφορούν τον άνθρωπο και θα διαχέονται στην κοινωνία. 

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΣΤΑΘΗ ΚΑΣΤΕΡΙΔΗ 

Την Τετάρτη 8 Μαΐου 2019 στις 8 το βράδυ, ο υπ. δήμαρχος Πέλλας Στάθης Καστερίδης και ο συνδυασμός ΠΕΛΛΑ – ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ σας καλούν στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του συνδυασμού στον πεζόδρομο στο κέντρο των Γιαννιτσών. Ένα ανοιχτό κάλεσμα νίκης για την νέα αναπτυξιακή πορεία του τόπου με συνοδοιπόρους νέους ανθρώπους.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου

Το ialmopia.gr επιτρέπει στον χρήστη να αναρτά τα σχόλια και τις απόψεις του σε επίκαιρα θέματα/συζητήσεις. Τα σχόλια και οι απόψεις αυτές εκφράζουν αποκλειστικά τις προσωπικές θέσεις του εκάστοτε χρήστη και δεν υιοθετούνται από το ialmopia.gr. Σε κάθε περίπτωση, ο χρήστης οφείλει να εκφράζεται με τρόπο ώστε να μην παραβιάζει τους ελληνικούς νόμους. Σε αντίθετη περίπτωση, το ialmopia.gr διατηρεί το δικαίωμα να αποκλείει το χρήστη από την εν λόγω υπηρεσία.

Με εκτίμηση, Η συντακτική ομάδα του ialmopia.gr

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *